Ontdek 5 redenen om ook een waterverzachter aan te schaffen bij je nieuwe badkamer

16/02/2023

Ga je een nieuwe badkamer (laten) plaatsen omdat de huidige gerenoveerd wordt of omdat je nog geen badkamer hebt? Dan staan er je heel wat keuzes te wachten. Uit het badkamerassortiment kiezen, de interieurstijl bepalen, de manier van verwarmen en ventileren, … Maar heb je ook al aan de hardheid van je leidingwater gedacht? Zacht water levert je namelijk heel wat voordelen. Ontdek waarom een waterverzachter ook voor je badkamerproject het overwegen waard is.

1. Je geniet van meer comfort

Een badkamer moet je een ontspannen gevoel geven. Maar dat gaat moeilijk als je er om de haverklap kalkaanslag moet wegschrobben. Of dat je huid en haren na het douchen droog aanvoelen. Zacht water is geen overbodige luxe. Heb je eczeem? Dan is dit zelfs onmisbaar. Lees meer over zacht water en je huid. Benieuwd hoe je zacht water verkrijgt? Ontdek hoe je met een waterverzachter van meer comfort geniet.

2. Je toestellen hebben een langere levensduur

Investeer je voor je badkamerproject in de mooiste badkamerproducten, -toestellen en -materialen? Dan zou het zonde zijn moest je omwille van kalkaanslag meteen nieuwe moeten aanschaffen. Dankzij zacht water gaan je toestellen langer mee en hoef je je geen zorgen te maken over de levensduur van je kranen, of hoe je die prachtige regendouchekop kraaknet houdt. Ontdek hoe je je investeringen beschermt met een waterverzachter.

Benieuwd hoeveel kalk er in je leidingwater zit? Gebruik de hardwaterchecker en ontdek hoe hard het water in jouw regio is. Wil je een meer gedetailleerd resultaat en ook weten welke waterverzachter het best bij je past? Vraag een offerte aan voor een voorstel op maat.

3. Je bespaart op reinigingsproducten

Zit er kalk in je water dan ben je geneigd om meer zeep te gebruiken in de hoop dat het dan meer zou schuimen. Maar reinigingsproducten werken eigenlijk beter met zacht water. Hierdoor heb je minder product nodig voor hetzelfde propere gevoel. Dit is bovendien beter voor de huid, die anders uitdroogt door de achterblijvende zeepresten, maar ook voor je schoonmaakritueel om ze weg te poetsen. Da’s ook goed voor je portemonnee!  

Wist je trouwens dat je dankzij zacht water niet alleen op je badkameraankopen bespaart? Ontdek hoeveel je in totaal bespaart met een waterverzachter.

4. Je kiest vrij je bouwmateriaal

Voel je je geremd bij het kiezen van trendy zwarte kranen, een zwarte douchebak, donkere natuurstenen tegels, helder glas, … omdat kalkaanslag ze kunnen ontsieren of aantasten? Kies je voor een waterverzachter, dan heb je de vrijheid om badkamermateriaal te kiezen wat binnen je smaak en budget past. Bovendien wordt het onderhoud van je droombadkamer veel makkelijker als je minder hard moet schrobben.

5. Je wasgoed en kledij is heerlijk zacht

Wat mag er niet ontbreken na een heerlijke douche of bad? Zachte handdoeken natuurlijk. Heb je hard water bij je thuis, dan voelt je wasgoed vaak hard en ruw aan. Dit komt doordat kalk zich in de vezels vastzet. Wil je liever in de douche scrubben met een heerlijk ruikende scrub en niet met een droge, ruwe badhanddoek? Schaf dan een waterverzachter aan. Vraag je offerte aan en ontdek het comfort van superzachte handdoeken.

Schaf een slimme waterverzachter aan

Wist je dat er ook waterverzachters bestaan die je op afstand kunt checken en bedienen? Deze waterverzachters op wifi maakt heel wat meer mogelijk. Ontdek de voordelen van een waterverzachter met wifi manager. En vraag je offerte aan.

Ook voor compacte ruimtes

“Maar neemt een waterverzachter niet veel ruimte in?” Misschien kwam deze vraag ook al in je op. Laat dat je niet tegenhouden! Er is namelijk ook een slimme waterverzachter in handig pocketformaat in het aanbod bij Ecowater. Ontdek de eVOLUTION DUO ED.

Op zoek naar de geschikte waterverzachter om bij jou thuis te genieten van de voordelen van zacht water? Vraag hier een offerte aan en krijg een voorstel op maat. Nog meer weten over waterverzachters van Ecowater? Lees dan de gratis inspiratiebrochure die je hier kunt downloaden.

eVOLUTION Duo ED eVOLUTION Duo ED
In samenwerking met Ecowater Systems

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.