Onmisbaar op kantoor: de waterkoeler

Gepubliceerd op 07 September 2020

Wat lest de dorst beter dan heerlijk, fris water? Dankzij een waterkoeler heb je altijd lekker gekoeld water bij de hand. Sleur niet langer met duur flessenwater en trakteer je klanten of collega’s op gezond drinkwater. Duik mee in de mogelijkheden van gekoeld kraantjeswater.

Water drinken is gezond

Kwalitatief drinkwater is kostbaar, we kunnen niet zonder. Door regelmatig water te drinken houd je je vochtbalans op peil en blijf je gehydrateerd. Hierdoor ben je minder snel vermoeid, kun je je beter concentreren en ben je productiever. Water is dé dorstlesser bij uitstek, en je hoeft geen calorieën te tellen! Ook op kantoor is lekker drinkwater onmisbaar. Investeren in de gezondheid van jezelf en je werknemers, is investeren in je bedrijf.

Afspraak aan de waterkoeler?

Zit je op kantoor vaak onafgebroken aan je bureau? Las dan een pauze met een bezoek aan de waterkoeler in! Drink een glas lekker water, sla een babbeltje met je collega’s en keer opgeladen terug. Aan welke waterkoeler tank jij bij? Vrijstaand, op het aanrecht of ingebouwd in de kast. Met normale of hoge capaciteit. Aan jou de keuze. Vind de waterkoeler op maat van jouw kantoor.

Troeven van een waterkoeler

  • Kwalitatief, voordelig kraantjeswater

Een waterkoeler wordt aangesloten op je kraantjeswater. Zo genieten jij en je collega’s onbeperkt van heerlijk gekoeld water. Wist je dat het ons leidingwater één van de strengst gecontroleerde voedingsmiddelen is? Zelfs meer dan flessenwater! Kraantjeswater is veilig, kwalitatief en altijd beschikbaar. Dus waarom niet overschakelen?

  • Sleuren met dure waterflessen overbodig

Moet je water voorzien voor je werknemers, dan maak je het jezelf best gemakkelijk. We drinken bij voorkeur zo’n 1,5 liter water per dag, met tien personen op kantoor is dat zo’n 7,5 liter per dag, 37,5 liter per week of zo’n 150 liter per maand.  Met gekoeld kraanwater hoef je niet met zware flessen te sleuren en heb je altijd water bij de hand. Bovendien neemt je waterkoeler veel minder ruimte in dan de plastic flessen die je anders moet stockeren. Ook financieel komt dit je ten goede! Want kraantjeswater is namelijk zo’n 100 keer goedkoper dan flessenwater.

  • Een kleinere ecologische voetafdruk

Bedenk je eens welk transportproces flessenwater doorloopt voor het bij jou staat. Met kraantjeswater komt er geen gemotoriseerd transport of verpakking aan te pas, het komt gewoon uit je kraan! Leidingwater veroorzaakt 500 keer minder CO2-uitstoot dan flessenwater. Bovendien heb je geen plastic afval. Een grote plus, want onze oceanen worden er door overspoeld. Kies ook voor milieuvriendelijk water, vind de waterkoeler op maat van je kantoor.

Interesse in geperfectioneerd water op kantoor? Ontdek oplossingen voor beter water. Neem contact op voor advies of een gratis offerte.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan