De waterkoeler op kantoor: trakteer je klanten, personeel en collega’s op lekker, gezond drinkwater

26/04/2023

Kan je personeel wel een opkikker gebruiken? Dan is heerlijk, fris water welkom. Met een waterkoeler heb je altijd lekker water bij de hand. Klink op de gezondheid van je klanten en collega’s en sleur niet langer met duur flessenwater. Maak kennis met de voordelen en mogelijkheden van een waterkoeler voor op kantoor en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Water drinken, op je gezondheid!

Water lest de dorst en is bovendien gezond. Kwaliteitsvol water is daarom zeer kostbaar. We kunnen niet zonder. Ook op kantoor profiteer je van de voordelen van regelmatig water te drinken. Het houdt je vochtbalans op peil het en zorgt ervoor dat je gehydrateerd blijft. Hierdoor ben je minder snel vermoeid, kun je je beter concentreren en ben je productiever. En dat zonder extra calorieën. Iets voor jou en je personeel? Schaf een waterkoeler aan en geniet samen van heerlijk, kwaliteitsvol water.

Afspraak aan de waterkoeler

Zit je vaak lang stil aan je bureau? Dan is het gezonder om regelmatig recht te staan en te bewegen. En wat is een beter excuus dan water te drinken. Las een pauze met een bezoekje aan de waterkoeler in. Drink een heerlijk glas, sla een babbeltje met je collega’s en keer opgeladen terug naar je vertrouwde plek. Aan welke waterkoeler tank jij bij? Vrijstaand, op het aanrecht of ingebouwd in de kast. Met normale of hoge capaciteit? Ontdek de keuzemogelijkheden, vind een waterkoeler op maat van jouw kantoor of bedrijf.

Voordelen van een waterkoeler

  • Je geniet van kwaliteitsvol, voordelig kraantjeswater

Je waterkoeler wordt aangesloten op het kraantjeswater. Zo genieten jij en je collega’s onbeperkt van helder, gekoeld water. Dit leidingwater is streng gecontroleerd, zelfs meer dan flessenwater! Kraantjeswater is veilig, kwalitatief en altijd beschikbaar. Schakel ook over.

  • Je hoeft niet met dure flessen water te sleuren

Wil je graag drinkwater voor je werknemers voorzien, maak het jezelf dan gemakkelijk. We drinken bij voorkeur zo’n 1,5 liter water per dag, met tien personen op kantoor is dat zo’n 7,5 liter per dag, 37,5 liter per week of zo’n 150 liter per maand. Dat is heel wat als je hiermee moet sleuren.  

Dankzij gekoeld kraanwater hoef je niet met zware flessen te sleuren en heb je altijd water bij de hand. Bovendien neemt je waterkoeler veel minder ruimte in dan de plastic flessen die je anders moet stockeren. Ook financieel komt dit je ten goede, want kraantjeswater is zo’n 100 keer goedkoper dan flessenwater. Ontdek de strakke Pearlmax waterkoeler.

  • Je verkleint je ecologische voetafdruk

Flessenwater doorloopt een heel transportproces voordat het voor jou staat. Met kraantjeswater komt er geen extra gemotoriseerd transport of verpakking aan te pas, het water komt gewoon uit je kraan! Leidingwater veroorzaakt bovendien 500 keer minder CO2-uitstoot dan flessenwater. En je hebt geen plastic afval. Een grote plus, want onze oceanen worden ermee overspoeld. Kies daarom voor milieuvriendelijk water, vind de waterkoeler op maat van je kantoor.

Heb je interesse in kwaliteitsvol water op kantoor? Ontdek alle oplossingen om je leidingwater te verbeteren. Meer weten? Neem contact op voor vrijblijvend advies en/of een gratis offerte op maat.  

In samenwerking met Ecowater Systems

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.