Betere koffie gegarandeerd met een waterontharder!

Er zijn nummers geschreven over dat ene kopje koffie. Het vaste ochtendritueel van een lekkere tas hete koffie kan wonderen doen. Heb je er eigenlijk al eens bij stilgestaan dat de kwaliteit van het water mee de smaak van ons bakje troost in de ochtend bepaalt?

Hét probleem in veel huishoudens is dat er hard water door de leidingen stroomt. Met 'hard' bedoelen we dat het water veel kalk bevat. De nadelen daarvan zijn legio: hard water zorgt voor hardnekkige kalkaanslag en zeep lost er minder goed in op. Verder isoleert kalkafzetting, dus het rendement van warmwaterapparaten neemt af en er komen makkelijker defecten voor.

Geen kalk, geen zout

De oplossing? Een waterverzachter! Wie een waterverzachter aanschaft, heeft geen last meer van kalkaanslag en moet daarvoor dus niet langer dure, bijtende poetsproducten kopen die bovendien schadelijk zijn voor het milieu. Daarnaast blijven je keukenapparaten beschermd en heeft je vaatwasser geen zout meer nodig.

Lekker eten en drinken

Een ander groot voordeel van een waterverzachter is dat smaken beter tot hun recht komen. Je gerechten, maar dus ook je dagelijkse portie koffie of thee zal na de installatie van een waterverzachter lekkerder smaken dan ooit. Dit geldt zelfs nog meer als je voor een combinatietoestel opteert dat ontharding en filtratie met actieve kool combineert.

Actieve koolfilter?

Een actieve koolfilter zorgt voor drinkwater van absolute topkwaliteit, waardoor je nooit meer water in flessen hoeft te kopen. De eVOLUTION Refiner van EcoWater is zo'n toestel dat waterontharding met actieve koolfiltratie combineert. Het verwijdert niet alleen kalk, maar ook onaangename geuren, smaken en zelfs kleuren uit het water en kan, afhankelijk van de versie, drie tot vijf miljoen liter water filteren. Meteen gedaan ook met de chloorsmaak in je leidingwater, en je bespaart ineens op PMD-zakken.

Wil je meer weten over zo'n toestel? Neem dan vrijblijvend contact op

In samenwerking met Ecowater Systems

Meer nieuws van Ecowater Systems

Waterverzachter : Hoe werkt het?

Het enige toestel voor huishoudelijk gebruik dat de kalk effectief uit het water verwijdert (waar

Waterverzachter voor thuis : Hoe kies ik het juiste toestel?

In dit artikel proberen we je wegwijs te maken in de verschillende types van waterverzachters en

5 Redenen waarom een waterverzachter thuishoort in elke keuken

Het is intussen gekend dat het plaatsen van een waterverzachter een aantal voordelen met zich mee

Een waterontharder maakt het onderhoud van je badkamer of keuken makkelijker.

Een nieuwe badkamer of keuken in je woning.  Prachtig, alles piekfijn.  En dat wil je natuurlijk

GRATIS Nieuwsbrief