Badkamerrenovatie gepland? Voorkom deze veelgemaakte fout.

05/09/2023

Ga je je badkamer renoveren? Dan kijk je vast al uit naar die eerste heerlijke douche of dat ontspannend bad. Maar wat als het plezier van korte duur is, en na een tijdje kalk je pas gerenoveerde badkamer binnendringt? Voorkom dat je werk voor niets is geweest, bescherm je woning tegen kalkaanslag

To-dolijst nieuwe badkamer

Ga je je badkamer vernieuwen of een nieuwe installeren? Dan heb je vast je lijstje klaar van wat er allemaal moet aanwezig zijn. Een nieuwe douche en/of bad, leuke wandbekleding, toffe badkamermeubels, moderne kranen, ... alles om hem te upgraden tot een hedendaags ontspanningsoord. Iets om naar uit te kijken! Toch is er één ding die de doorsnee verbouwer vaak vergeet. Namelijk de waterkwaliteit en meer specifiek, de waterhardheid.

Kalk in je badkamer

Woon je in een regio met hard water dan zit er te veel kalk in je leidingwater. Dit zorgt voor meer problemen dan je denkt. Niet alleen komt er een ontsierend - steeds terugkerend - wit laagje op je nieuwe kranen en oppervlakken; ook gaan je leidingen, verwarmingsketel en boiler sneller stuk. Hierdoor lopen de energie- en herstellingskosten al snel op. En het douchen zelf is ook allesbehalve aangenaam: dof haar, droge huid, harde handdoeken, enzovoort. Kalk is vervelend en schadelijk voor je hele huis. Check daarom tijdig je waterkwaliteit.

Pak kalkaanslag bij de bron aan

Wil je echt genieten van je nieuwe badkamer? Voorkom dan (verdere) schade en pak de kalk in je leidingwater aan. Hoe? Met een waterverzachter, en liefst zo snel mogelijk. Dit toestel verwijdert de kalk uit je leidingwater voordat het in je huis verdeeld wordt. Geniet voortaan van de aangename gevolgen van zacht water. Minder poetswerk, mooie kranen die perfect werken, een zachtere huid, sterker haar, minder kosten, ... Je ondervindt voordelen in heel je huis. Ontdek hoe een waterverzachter werkt.

Vind je ideale waterverzachter

Met je waterverzachter bespaar je jaarlijks tot wel 650 euro op: schoonmaakproducten, onderhouds- en energiekosten, textiel, … Bovendien heb je je toestel in drie jaar terugverdiend. Het overwegen waard dus. Maar welke waterverzachter past perfect bij jou? Dat verneem je het best via een offerte op maat. Vraag de jouwe vrijblijvend aan.

Bijzonder aan de Ecowater waterverzachters is dat ze werken met Smart Water Technology en zeer zuinig zijn in water- en zoutverbruik. Bovendien zijn ze standaard uitgerust met wifi-connectiviteit en kun je ze vanop afstand aansturen en de status checken. Ook de programmatiemogelijkheden zijn uitgebreid.

Wil je echt van die eerste douche of van dat eerste bad genieten? Je leidingwater verbeteren en zo een mooie som besparen? Voorkom dan deze fout, behandel je hard water met een waterverzachter. Ontdek er meer over in de gratis infobrochure en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een voorstel op maat. 

In samenwerking met Ecowater Systems

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.