Zo wordt je kraantjeswater lekkerder dan flessenwater

Gepubliceerd op 01 July 2019

Flessenwater wordt massaal gekocht en gedronken omdat we denken dat het beter is. Toch is het water van de kraan ook van goede kwaliteit. Maar het kan nog beter. Ontdek hoe je het leidingwater thuis kunt verbeteren tot lekker drinkwater.

Succesvol flessenwater

Wij Vlamingen zweren bij flessenwater. De oorzaak? Straffe marketing. Jarenlang werd flessenwater gepromoot als beter water. Flessenwater is zo succesvol terwijl dat het niet noodzakelijk beter is. Ons leidingwater is even kwalitatief als flessenwater, misschien zelfs beter. Ontdek hoe je je water verbetert.

Gezuiverd kraanwater

Wist je dat je kraanwater nog beter kunt zuiveren? Met een drinkwaterfilter of – drinkwatersysteem. Het toestel zuivert je leidingwater en zorgt voor 100% heerlijk drinkwater vrij van zware metalen, additieven, ultrafijne deeltjes, bijsmaken en -geuren. Ontdek onze drinkfilters en -systemen.

Drinkwatersysteem uitgelegd

De betere drinkwatersystemen werken via omgekeerde osmose. Dit is een ultrafijne waterfiltratie met professionele filters en een semi-doorlaatbaar membraan. Hierdoor drink je heerlijk gezuiverd water uit je eigen kraan. Omgekeerde osmose zorgt voor het beste water dankzij een prefilter, membraan en een postfilter die mineralen toevoegt aan het water. Een moderne compacte toestel kun je gemakkelijk plaatsen. Ook is het is het onderhoud eenvoudig en het toestel heel duurzaam. Ontdek het aanbod.

Meerdere voordelen

Gezuiverd drinkwater is niet alleen lekker, je geniet ook van heel wat andere voordelen. Gedaan met sleuren met flessen, een fikse besparing en een kleinere ecologische voetafdruk! Kraanwater, een slimme keuze dus. Lees hoe kraanwater bijdraagt tot een gezondere planeet.

Social media actie
Aquaflanders, de federatie van Vlaamse watermaatschappijen, lanceerde in mei 2019 een campagne om kraanwater te promoten. Bekende Vlamingen gaven met de hashtag #ikdrinkkraanwater op social media fan te zijn van kraanwater. Zo probeerden ze mensen bewust te maken van de negatieve impact van flessenwater. Ontdek hoe u ook heerlijk water van de kraan kunt drinken.

Wil je weten hoe je je leidingwater kunt verbeteren met een drinkwatersysteem? Laat je inspireren door onze brochure of neem vrijblijvend contact op

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan