Vochtproblemen in je kelder en de wanhoop nabij? Dit is jouw betrouwbaar redmiddel!

29/01/2023

Een vochtprobleem in de kelder, daar bestaan toch oplossingen voor? Zeker, maar de meeste van die producten werken niet bij serieuze vochtproblemen. Heel wat klussers zien het probleem steeds terugkomen, wat ze ook proberen. Frustrerend! Ook een probleemkelder? Ontdek nu hoe je vocht uit je kelder bant, voor eens en altijd.

Vocht in je kelder: let op deze aanwijzingen

Zie jij een of meer van deze zaken opduiken in je kelder: loskomende bezetting, afbladderende verf, vochtige plekken, kristallen, schimmels … ? Dan heb je te maken met vocht in je kelder. Geen paniek, wat de oorzaak of situatie ook is, er bestaat een betrouwbare oplossing voor jouw vochtprobleem in de kelder. Zelfs als het water van de muren loopt, is er nog hoop! Ontdek de nieuwste innovatie van Tec7 en vraag gratis je brochure waterdichting aan.

Eén totaaloplossing verlost je van je vochtprobleem

WP7-501 Kelder + Muur Waterdicht bevat een harde maar elastische polymeercement coating die je makkelijk zelf aanbrengt en geen afwerking vraagt. Voor een goed en duurzaam resultaat breng je eerst een speciale primer aan. Die zit mee in de verpakking. Handig, want zo heb je met één oplossing al het nodige in huis. Geen ervaring? Geen issue! Ook wie de eerste keer zijn kelder aanpakt, kan snel aan de slag. Je moet al heel creatief zijn om er een boeltje van te maken. Maak kennis met WP7-501 Kelder + Muur Waterdicht en vind een verdeler in je buurt.

Geschikt voor elke kelder

Is WP7-501 Kelder + Muur Waterdicht ook een oplossing voor jouw situatie? Zeker! Dit product is er speciaal gekomen om af te rekenen met moeilijk te behandelen vochtproblemen in kelders. Fabrikant Tec 7 luisterde ook dit keer naar de noden van consument. Hun R&D-team nam uitgebreid de tijd om diverse probleemsituaties te onderzoeken, een doeltreffend product te ontwikkelen, te testen en te verbeteren. Ontdek hier het resultaat.

Primer en coating in één verpakking

De oplossing voor kelderdichting waarmee Tec7 uitpakt, bestaat uit twee producten: een mineraal gebaseerde primer en een polymeer gebaseerde coating. Eén verpakking bevat beide producten in een hoeveelheid waarmee je 6 vierkante meter afwerkt in zo’n 45 minuten tijd. De primer neutraliseert de zouten in de muur en versterkt de ondergrond. De coating zorgt voor een stoot- en scheurvaste toplaag. Met deze combo geniet je van een waterdicht, poederdroog resultaat dat jaren mooi blijft. Ontdek alle troeven van WP7-501 Kelder + Muur Waterdicht.

Een oplossing voor de meest hardnekkige vochtproblemen

WP7-501 Kelder + Muur Waterdicht is een echte allrounder in zijn soort. Je pakt er uiteenlopende ondergronden (baksteen, beton, gemetselde keldersteen … ) en allerlei vochtproblemen mee aan. Vochtplekken, loskomende pleister, salpeteraanslag (zoutuitbloeiing), kristallen, schimmelbloei op muren en plafonds, een muffe geur en afbrokkelende, natte muren bijvoorbeeld. Geen voorwaarden of uitzonderingen in kleine lettertjes. Dit product doet wat het belooft. Vraag ernaar bij een verdeler in je buurt.

Hoe gebruik je WP7-501 Kelder + Muur Waterdicht?

Voor je de nieuwe oplossing voor kelderdichting van Tec7 in huis haalt, wil je vast weten wat je mag verwachten. Hoe ga je ermee aan de slag? Het komt erop neer dat je eerst oude verf en los pleisterwerk verwijdert. Dan maak je de primer aan met water en breng je die aan. Vervolgens maak je het mengsel voor de eindlaag en breng je twee lagen aan. Je begint pas aan de tweede eindlaag wanneer de eerste uitgedroogd is. Ontdek hier een handig stappenplan met instructievideo.

Waar maakt deze oplossing het verschil?

Waarom kiezen voor WP7-501 Kelder + Muur Waterdicht? Intussen weet je dat het product in de meest uitdagende probleemsituaties een oplossing biedt. Zelfs als je muur begint af te brokkelen, zoutuitslag vertoont en het water ervan afloopt, kun je rekenen op WP7-501 Kelder + Muur Waterdicht. Omdat je geholpen bent met slechts één product, bespaar je tijd en geld. Maar er is meer. Met WP7-501 Kelder + Muur Waterdicht zijn je keldermuren en -plafond meteen duurzaam afgewerkt. Je kunt altijd nog schilderen of betegelen, maar dat hoeft niet. Deze oplossing is niet alleen geschikt voor keldermuren en -plafonds. Pak er gerust ook je keldervloer mee aan, want de beschermende coating is perfect beloopbaar.

100% veilig product met neutrale geur

Meedenken met de consument, da’s typisch Tec7. Dus ook aan je gezondheid is gedacht. Heel wat producten voor kelderdichting ruiken vies en bevatten Vluchtige Organische Stoffen (VOS) die je best niet inademt. WP7-501 Kelder + Muur Waterdicht daarentegen is solventvrij, 100% veilig en fijn om mee te werken. De neutrale geur is een verademing wanneer je vergelijkt met gelijkaardige producten. Waarom zou je een professionele kelderdichter laten komen, die je algauw tussen de 70-150 euro per vierkante meter aanrekent? Je kelder waterdicht maken en vochtproblemen oplossen doe je voortaan zelf!

Vochtprobleem in je kelder? Met WP7-501 Kelder + Muur Waterdicht kun je de meest hardnekkige vochtproblemen de baas. Eén oplossing volstaat om voorgoed af te rekenen met vocht. Eindelijk een product dat echt werkt! Ontdek het online, en bij een verdeler in je buurt.

In samenwerking met Tec7

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.