Watersensor Air: bescherm je woning tegen waterschade

Het zal je maar overkomen. Je hebt per ongeluk de kraan laten openstaan voor je naar het werk vertrok. Water kan in een korte tijd heel veel schade veroorzaken. Ontdek hoe je zo goed mogelijk schade voorkomt en kosten beperkt!

 

Beperk schade en kosten

Een woning bouwen of renoveren is een hele investering. Zo heb je waarschijnlijk heel wat uitgegeven aan een nieuwe vloer. Waterschade aan je woning is dan ook het laatste waar je op zit te wachten. Gelukkig is er de Watersensor Air van Loxone.

Watersensor Air

Dit kleine, blauwe blokje plaats je waar je het nodig hebt. Onder de wasbak, het bad, de wasmachine, de vaatwasser of in de kelder, … Komt de sensor in contact met water, dan sturen de twee contactjes aan de onderkant een signaal naar de Miniserver, die op haar beurt een alarm triggert.

Meteen op de hoogte

Je krijgt een pushbericht op je smartphone, of je wordt gebeld door de Caller Service. Indien je de verlichting en Music Server van Loxone hebt, kan je ook een flikkerend licht laten schijnen, muziek doorheen de woning laten klinken ... allemaal om je op het lek attent te maken. Iets voor jou? Bestel jouw Watersensor Air in de webshop.

Tijdig ingrijpen spaart kosten

Je wordt dus gealarmeerd zodat je op tijd kan ingrijpen en zo de waterschade kan beperken. Dit in tegenstelling tot een woning zonder watersensor, waarin je thuiskomt wanneer de schade al is aangericht. Met alle emotionele en financiële gevolgen en een grote opkuis vandien. Thomas, de CEO van Loxone, heeft dit zelf meegemaakt! Zijn verhaal lees je in deze blog.

Jaarlijkse controle volstaat

Laat je Loxone Partner de contacten één keer per jaar controleren, of test het zelf. Hiervoor heb je geen water nodig, een natte vinger op beide contactpunten houden is voldoende. Als de Watersensor nog steeds werkt zal die een pushbericht naar je smartphone sturen. Vind hier jouw Loxone Partner.Meer info over de Watersensor of andere slimme sensoren? Vraag je gratis brochure aan. Of boek een van de gratis infosessies en leer er alles over.

In samenwerking met Loxone Benelux

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Loxone Benelux

Integreer eenvoudig draadloze componenten in een bestaande installatie

Loxone pakt uit met een gloednieuwe en opvallend eenvoudige manier om de mogelijkheden van de dra

De nieuwe Loxone Audioserver, daar zit muziek in

Doorheen iedere ruimte van jouw woning, kantoor, restaurant, hotel ...

De intelligente Pakketsafe Air pakket- en brievenbus van Loxone zorgt voor een slimme levering van jouw pakjes en post

Je hebt het vast al meegemaakt: je hebt een pakketje besteld, maar net als de bezorger aan je deu

Volare Air: de ultieme verlichtingssamenwerking tussen Loxone en Molto Luce

Loxone heeft een nieuwe productserie ontwikkeld in samenwerking met Molto Luce.

GRATIS Nieuwsbrief