Slimme waterverzachter met wifi helpt water besparen

17/10/2018

Waterontharders met een wifimodule kunnen meer dan kalk uit je water halen. Zo helpen ze jou om water te besparen. Benieuwd? Ontdek alle kunstjes van deze multitaskers.

Ingebouwde wifi

Bij EcoWater vind je eVOLUTION waterverzachters met ingebouwde WiFi Hydrolink Plus® module. Daarmee ben je altijd goed op de hoogte van je waterverbruik. Je krijgt toegang tot een online platform waar je nuttige gegevens kan bekijken. Via overzichten van het dagelijks, wekelijks, maandelijks en jaarlijks verbruik krijg je inzicht in de manier waarop er water verbruikt wordt in huis.

Snel op de hoogte van een lek

Je toestel stuurt je bovendien nuttige waarschuwingen via sms of email, bijvoorbeeld over plotselinge, grote toenames in het waterverbruik. Zo kun je waterlekken snel detecteren voor de schade onoverzichtelijk wordt. Pfew!

Reminder voor het bestellen van zout

Meestal staat je waterverzachter in de kelder of garage, en heb je hem niet elke dag in het oog. Dan vind je het vast handig om een sms of mail te krijgen zodra het zout bijna op is. Je waterverzachter houdt je op de hoogte.

Info voor de technicus  

Zodra je een internetverbinding hebt, kun je met je waterverzachter communiceren. Je kan op elk moment van de dag grafieken raadplegen of je onderhoudstechnieker toegang geven tot de parameters van het toestel.

Toegang op afstand

Je kunt de EcoWater eVOLUTION waterverzachter ook vanop afstand besturen. Als je de onderhoudstechnieker toegang geeft tot je toestel, kan hij de instellingen aanpassen zonder een verplaatsing te moeten doen.

Reminder voor onderhoud

Ook handig: je hoeft niet meer in het oog te houden wanneer het tijd is voor onderhoud. Je toestel stuurt je een bericht wanneer het zover is. De wifimodule levert informatie aan de technieker, waardoor problemen sneller geïdentificeerd worden.

Kleinere ecologische voetafdruk

Een waterverzachter betekent op zich al een voordeel voor het milieu. Door zacht water te gebruiken verkleint je voetafdruk. Zo heb je veel minder detergenten nodig en moet je je huishoudtoestellen minder vaak vervangen.

Bewust van je watergebruik

De ingebouwde wifimodule heeft nog een voordeel voor het milieu: je wordt je bewust van je watergebruik thuis. De overzichtelijke grafieken en duidelijke cijfers doen je inzien dat water erg waardevol is.

Interesse om water te besparen dankzij een waterverzachter met wifi? Vraag je gratis brochure aan en neem contact op met een specialist

In samenwerking met Ecowater Systems

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.