Badkamer schoonmaken en kalk verwijderen: krachtige poetsproducten voor een kraaknet resultaat

Gepubliceerd op 01 December 2020

Kalk of zwarte vlekken in je douche, hardnekkige zeepresten in je wastafel … Geef toe, daar wordt niemand happy van. Hygiëne is belangrijk voor je gezondheid en je comfort, zeker in de badkamer. Hoe reken je er efficiënt af met vuil en kalk? Ontdek doeltreffende onderhoudsproducten voor een brandschone badkamer.

Een propere badkamer, da’s puur genieten 

Misschien heb je mettertijd leren leven met de kalk- en zeepvlekken in je douche, maar waarom zou je? Douchen in een schone douche is zoveel fijner, want daar zijn vuil, vet en kalk geen spelbrekers. Het lijkt wel of de stress van de dag samen met het water wegspoelt. En geef toe, ook een ontspannend bad met z’n tweeën is zoveel leuker in een brandschone badkamer. Tijd voor actie dus! Wij tippen jou hoe je finaal afrekent met vervelende vlekken in je badkamer, haast zonder moeite. Ontdek hier een krachtige kalkverwijderaar waarmee je snel resultaat boekt.

Kalkaanslag, zeepresten verwijderen (zuurbestendige materialen)

Zowel kalkaanslag, zeepresten als zwarte vlekken in je badkamer pak je aan met de doeltreffende reiniger SANI-KAL. Die kun je gebruiken op diverse zuurbestendige materialen waaronder roestvrij staal, keramiek, glazuur en glas. Maar ook in de keuken of de toiletruimte toont deze reiniger wat hij waard is. Hoe gebruik je SANI-KAL? Simpel, verstuif het product op het oppervlak en laat het even inwerken (maximum 2 à 3 min.). Schuur het oppervlak met een spons en spoel goed na. Et voilà, je badkamer is weer kalk-, zeep- en vlekvrij! Ontdek deze kalkverwijderaar online en vind een verkooppunt in je buurt.

Afrekenen met badolieresten, zeepresten, huidvetten en kalkaanslag (niet-zuurbestendige materialen)

Oké, je weet nu welke reiniger te gebruiken op zuurbestendige materialen in je badkamer. Maar hoe verwijder je bijvoorbeeld resten van badolie, zeep, kalk en huidvetten op materialen die niet zuurbestendig zijn, zoals natuursteen? SANIGLANS is een doeltreffende sanitaire reiniger die je zonder zorgen gebruikt op niet-zuurbestendige materialen. Dit product verstuif je onverdund op het te reinigen oppervlak. Vervolgens wrijf je het gelijkmatig uit met een vochtige spons, waarna je goed naspoelt. En hopla, ook je natuurstenen oppervlakken ogen weer spic en span. Ontdek deze sanitaire reiniger online en vind een verkooppunt in je buurt.

Zwarte vlekken verwijderen en voegen proper maken

Vuile voegen of zwarte vlekken? Dan kan INBETWEEN helpen. Met deze spray op basis van chloor pak je de oppervlaktes aan waar de zwarte vlekken zich bevinden. Verstuif het product onverdund op het oppervlak, laat het even inwerken en spoel daarna af met water. INBETWEEN maakt je voegen niet alleen schoon, maar voorkomt ook verdere vervuiling. Da’s tijd en geld gespaard! Ontdek deze voegenreiniger en vind een verkooppunt in je buurt.

Een schoon toilet, dampvrije spiegels, blinkende tabletten

Last van roest- en kalkvlekken in je toilet? Spuit ’s avonds WC Cleaner puur tegen de randen van je toilet en laat een nacht inwerken. Schuur ’s morgens met de borstel en spoel door. Problem solved! Voor het reinigen en dampvrij maken van je spiegels reken je op GLAS-NET. Deze reiniger kun je ook gebruiken voor glazen oppervlakken. Het streeploze resultaat is altijd een verademing. Voor tabletten uit poreus materiaal zoals natuursteen, composiet en keramiek, gebruik je beter de werkbladreiniger STONY. Vind hier een verkooppunt voor de oplossing van je keuze.

Vind snel het juiste schoonmaakproduct voor jouw klus

Misschien heb je nog meer schoonmaakklussen in of rond het huis die je efficiënt wil aanpakken. Via deze handige productzoeker vind je snel het geschikte product voor jouw situatie. Je filtert het aanbod makkelijk op functie, ondergrond, omgeving en behandeling. De productzoeker maakt meteen de juiste selectie voor jou. Een groen- of een cementsluierverwijderaar, een tapijt- of terrasreiniger, het zit allemaal in het assortiment van Berdy. Via de winkelzoeker vind je een verkooppunt in je buurt waar jij je getipte product kunt gaan shoppen. Fabrikant Berdy heeft zich gespecialiseerd in onderhoudsproducten voor vloeren (natuurstenen vloeren, keramische tegels, parket en kunststof vloeren), maar hun aanbod is veel breder dan dat. Benieuwd? Verken het uitgebreide gamma schoonmaakproducten van Berdy en doe frisse ideeën op.

Fan van een kraaknette badkamer zonder kalkaanslag, zeep- en vetvlekken? Reken dan nu af met vuil en kalk in je badkamer. Vind hier de juiste poetsproducten voor je klus en bezoek een verkooppunt in je buurt.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan