Vochtproblemen aanpakken en voorkomen? Ontdek 5 krachtige oplossingen.

Gepubliceerd op
EverDry Vochtopnemer
EverDry Vochtopnemer
Gootvernieuwer
Gootvernieuwer
afdichtingspasta
afdichtingspasta
gootreparatie Repair & Seal
gootreparatie Repair & Seal
afdichtingspasta
afdichtingspasta
EverClean Extreme Reinigingsdoekjes
EverClean Extreme Reinigingsdoekjes
EverClean Extreme Reinigingsdoekjes
EverClean Extreme Reinigingsdoekjes

Wil jij afrekenen met vocht, binnen- of buitenshuis? Vochtproblemen voorkomen door je ramen en wanden te beschermen tegen condens? Lekkende naden of scheuren dichten? Je dakgoten herstellen en beschermen? Of gereedschap doeltreffend reinigen? Dan ontdek je zo een doeltreffende oplossing voor je klus. Maak kennis met vijf nieuwe producten van Aquaplan voor reparatie én preventie.

Goten grondig herstellen en beschermen? Gootvernieuwer!

Hoe je dakgoot repareren en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf? Met de nieuwe Gootvernieuwer (2,5 l) van Aquaplan repareer en bescherm je goten uit alle gebruikelijke materialen. Het product is erg makkelijk aan te brengen omdat het zichzelf nivelleert en maar één laag nodig heeft. Na uitharding vormt Gootvernieuwer een waterdichte, onderhoudsvrije, elastische, scheuroverbruggende, naadloze bekleding die bestand is tegen alle temperaturen. De oplossing beschermt je goten blijvend tegen corrosie, zure regen, uv-stralen en andere agressieve milieu-invloeden. Reparatie en bescherming in één dus.

Vind een verkooppunt in je buurt en ontdek een stappenplan voor je klus.

Plaatselijke herstellingen doen? Gootreparatie!

Een plaatselijke barst of scheur in je dakgoot? Reken dan op Gootreparatie van Aquaplan: een geurloze (want zonder oplosmiddelen), gebruiksklare reparatiepasta op basis van flexibele hybride polymeren. De pasta zit in een kleine tube van 150 ml, waardoor je geen product verspilt bij kleine herstellingen en milieubewuster klust. Na uitharding vormt de reparatiepasta een waterdichte, onderhoudsvrije, elastische bekleding zonder naden. Ook dit product is bestand tegen alle temperaturen én hecht op alle gebruikelijke gootmaterialen.

Vind een verkooppunt in je buurt en ontdek een stappenplan voor je klus.

Scheuren en blazen aanpakken? Afdichtingspasta!

Spot je lekkende naden en scheuren aan afvoerpijpen, of rond dakrandprofielen, dakpannen, lichtkoepels, raamkozijnen … ? Met de nieuwe blijvend elastische, milieuvriendelijke Afdichtingspasta op rubberbasis van Aquaplan herstel je vlot scheuren en blazen op de meest voorkomende bouwmaterialen. Daarnaast kan je er aansluitingen mee afdichten, dakdetails mee waterdicht maken en hout mee beschermen. Ook deze pasta zit in een verpakking van 150 ml, perfect voor kleine reparaties zonder verspilling.

Vind een verkooppunt in je buurt en ontdek een stappenplan voor je klus.

Vochtproblemen voorkomen? EverDry Vochtopnemer!

Voorkomen blijft beter dan genezen. Met de nieuwe EverDry Vochtopnemer onttrek je makkelijk vocht aan de lucht in huis. Zo voorkom je condens op ruiten en wanden, en dus vochtproblemen, muffe geurtjes, roest en schimmel. Het absorptieproduct valt makkelijk te regenereren met microgolf, in warm zonlicht of met een andere veilige bron van verwarming. Je kan deze ‘vochtvreter’ dus telkens opnieuw gebruiken. Milieuvriendelijk en duurzaam.

Vind een verkooppunt in je buurt en ontdek een stappenplan voor je klus.

Gereedschap en handen reinigen?  EverClean Extreme Reinigingsdoekjes!

Zit het klussen erop? Dan is het belangrijk om je gereedschap goed te reinigen voor een volgend gebruik. Ook je handen en de harde oppervlakken waarop product terechtkwam, wil je graag weer schoon hebben. Da’s zo gebeurd met de EverClean Extreme Reinigingsdoekjes. De doekjes zijn sterk, absorberen de vervuiling snel en hebben een frisse geur. Dankzij hun extra krachtige formule kan je er alle soorten vuil mee verwijderen tijdens en na het klussen. Ook van je handen en armen, gezien de reinigingsdoekjes huidvriendelijk zijn.

Ontdek dit product online en vind een verkooppunt in je buurt.

Als er één grote vijand is voor een woning, dan is het wel vocht. Vocht kan bovendien overal in huis opduiken. Bij Aquaplan vind je efficiënte oplossingen voor uiteenlopende vochtproblemen, maar ook voor de preventie ervan. Lees de adviezen, ontdek een geschikte oplossing voor jouw situatie en bezoek een verkooppunt in je buurt.