Batibouw 2018 - Renovatieplannen? Ook voor uw renovatie bouwt u op Wienerberger

Renoveren is investeren. U streeft dus naar het beste rendement. Dat krijgt u met de  renovatieoplossingen van Wienerberger. Uw woning krijgt het cachet dat ze verdient. Met goede oplossingen bespaart u vanaf dag één op uw energiefactuur. Omdat ze beter beantwoordt aan de duurzaamheidseisen van morgen, krijgt uw gerenoveerde woning ook een flinke meerwaarde.

Esthetisch renoveren

Met de keramische materialen van Wienerberger beschikt u over een goudmijn aan esthetische oplossingen. Gevelstenen en kleipannen zijn verkrijgbaar in een ruime variëteit aan vormen, kleuren en texturen. Om het even welke stijl u nastreeft, het is mogelijk. Een renovatie met keramische materialen past bij elke persoonlijkheid en in elke omgeving. Zowel uw woning als de straat of wijk krijgen een fikse opwaardering.

Meerwaarde vanaf dag één

Zowel gevelstenen als kleidakpannen gaan gemakkelijk 150 jaar mee. Al die tijd bewaren ze hun uitstekende kwaliteiten. Ze zijn kleur- en stootvast en ontwikkelen na verloop van tijd een mooi patina. Dat alles maakt dat u veel minder snel onderhoudswerken moet laten uitvoeren.

Bovendien zijn de renovatieoplossingen van Wienerberger ontwikkeld vanuit een focus op duurzaamheid en energiezuinigheid. U kunt isoleren volgens de normen van morgen. U kiest voor materialen die, na een lange levensduur, perfect recycleerbaar zijn en uitstekende milieuscores kunnen voorleggen.

Uw verbouwing resulteert dan ook in een woning voor de toekomst, die alleen maar aan waarde zal winnen. En al vanaf de eerste dag na de verbouwing plukt u het rendement van uw investering.

Oplossingen op ieders maat

Met de Eco-brick kunt u een bestaande gevel extra dik isoleren. Dankzij zijn smaller formaat neemt de gevelsteen immers 30% minder ruimte in dan andere bakstenen.

Een andere optie is de nieuwe Façabrick totaaloplossing. De doordachte combinatie van een isolatieplaat voorzien van wapeningsnet en mortellaag, afgewerkt met steenstrippen, verzekert een snelle plaatsing en een duurzaam resultaat.

Een gevelbekleding met Koramic kleipannen is een uitstekende oplossing om een onregelmatige of niet-vlakke ondergrond aan het oog te onttrekken. Onder de kleipannen kunt u naar wens isoleren.

Wilt u een gevel met een strakke, hedendaagse uitstraling? Dan is de vlakke Façatile kleipan een aangewezen keuze.

Voor een dakrenovatie beschikt u over een ruime waaier aan kleidakpannen. Een geïsoleerd en luchtdicht dak maakt komaf met te hoge warmteverliezen. Met een hellend dak vangt u bovendien maximaal het regenwater op, zodat u bespaart op uw waterfactuur.

Ontdek al deze renovatieoplossingen in onze showroom te Kortrijk of Londerzeel

Of bezoek ons op Batibouw in Brussels Expo, 22/02/2018 – 04/03/2018, hal 5, stand 309 

 

Meer info op https://www.wienerberger.be/dossier-batibouw/renovatie

In samenwerking met Wienerberger NV

Meer nieuws van Wienerberger NV

Gespot: deze kleiklinkers laten vlot water passeren naar de bodem

Een tuin- of terrasverharding die toch water doorlaat?

Wedstrijd ‘Win een jaar lang gratis fruit’ dankzij Wienerberger

Wienerberger, aanbieder van bouwmateriaaloplossingen, bekend van de merken Terca, Koramic, Poroth

Waarom kleidakpannen zo populair zijn

Kleidakpannen, of ook wel keramische dakpannen, zijn een slimme keuze voor de bedekking van je he

GRATIS Nieuwsbrief