Zaagbladen, schuurmiddelen of bitsen nodig? Koop aan scherpe prijzen, bij Moyersoen veilingen!

Zet het in je agenda: tot 22 januari 2019 kun je meebieden op diverse materialen en onderdelen: schuurmiddelen, schuur- en snijschijven, zaagbladen, klokzagen, bitsen etc. Bieden doe je veilig online, op de website van Moyersoen.

Bied mee op diverse onderdelen

Waar vind je onderdelen en materialen aan een zacht prijsje? Bij Moyersoen veilingen! Nog tot 22 januari kun je online bieden op interessante loten. Het aanbod is groot en de prijzen laag. De aanbiedingen zijn interessant voor zowel particulieren, kleinere aannemers als grote bedrijven. Ontdek de diverse loten.

Bezoek de kijkdagen

Je weet graag welk vlees je in de kuip hebt? Ga de loten van je voorkeur dan eerst bekijken voor je aan het bieden slaat. Daarvoor bezoek je de kijkdagen in Aartselaar op 11 of 18 januari. Je kan er alles in detail inspecteren, uitleg vragen en toestellen uitproberen. Ontdek tijdstippen en locaties.

Waarom kopen via een online veiling?

Door online te kopen bespaar je tijd. Je kan bieden waar en wanneer je wil. Bij Moyersoen veilingen profiteer je van een snelle afhandeling en een professionele service door enthousiaste medewerkers. Je kiest uit een uitgebreid aanbod en profiteert van een gunstige prijszetting. Registreer je gratis als gebruiker.

Grootste online veilinghuis van België

Of je nu koopt als particulier of bedrijf, op de website van Moyersoen veilingen kun je dag in dag uit koopjes doen. Daarbij ben je altijd zeker van een professionele afhandeling. De firma uit Aartselaar heeft 30 jaar ervaring met veilingen, waarvan 10 jaar met online verkoop. De aangeboden goederen komen meestal uit faillissementen, stockliquidaties of vrijwillige verkoop. Ze zijn nieuw of tweedehands.

Hotspot voor koopjesjagers

De website van Moyersoen veilingen is een echte hotspot voor koopjesjagers. Dagelijks grasduinen zo’n 35.000 bezoekers door de diverse kavels. De kopers komen uit meer dan 130 verschillende landen. Ook (ver)bouwers kunnen bij Moysersoen hun hart ophalen. Zo kunnen ze online bieden op diverse bouwmachines, vloeren, parket, tegels, meubels, keukens en meer.

Maandelijks themaveilingen

Erg populair zijn de maandelijkse themaveilingen voor bouw- en renovatiematerialen, machines voor professionals, parket, sanitair enzoverder. Van een nieuwe douche of vloer tot een volledig uitgeruste keuken of bedrijfsvoertuigen. Je vindt het in enkele kliks.

Expert in online veilingen

Moyersoen veilingen staat gekend als expert in het afwikkelen van faillissementen, liquidaties, onderhandse verkopen, winkeluitverkopen, vereffeningen, overnames enzoverder. Daarvoor heeft de firma zelf de nodige expertise in huis. Zo zijn er gerechtsdeskundigen en experten in veilingen, taxaties en inwinningsbemiddeling aan de slag. Met hun jarenlange ervaring leiden ze alles in goede banen.

Bedrijfsverkopen van a tot z

Moyersoen veilingen levert een volledige service op het vlak van bedrijfsverkopen. Overstocks en afgeschreven goederen en voertuigen worden via online veiling aangeboden aan de meer dan 70.000 klanten.

Ook voor verkopers

Heb jij goederen, voertuigen of machines die je te koop wil aanbieden? Moyersoen ontfermt zich over je overstock, voorraad en bedrijfsuitrusting. Zo is de deal snel rond. Neem contact op voor meer informatie.Interesse in het online aankopen van machineonderdelen, machines, bouwmaterialen of andere goederen? Bezoek de website van Moyersoen veilingen en bied mee! Wil je goederen verkopen via Moyersoen? Ontdek hoe dit in z’n werk gaat en neem vrijblijvend contact op.

In samenwerking met Moyersoen veilingen

Meer nieuws van Moyersoen veilingen

Budgettip: koop je materiaal, gereedschap en machines voordelig via een veiling

(Ver)bouwen kost heel wat geld. Zin om te besparen zonder compromissen?

GRATIS Nieuwsbrief