Zorgeloos wonen: profiteer 24/7 van snelle hulp bij schade

Gepubliceerd op

Een defecte verwarmingsketel, stormschade, schade aan je dak, verstopt sanitair ... Het komt altijd ongelegen. Met Woning Pechverhelping wordt plotse schade aan je woning zo snel mogelijk hersteld door een gecertificeerde technieker. Binnen de 24 uur staat hij aan je deur. Wat een opluchting!

Hulp binnen de 24 uur, de klok rond

Wat doe je wanneer je verwarmingsketel plots defect raakt? Of wanneer een storm je dak stukmaakt? Snel een gespecialiseerde vakman zoeken en opbellen? De kans is groot dat je moet wachten op een afspraak. En in tussentijd moet je jezelf maar behelpen, wat stress en frustraties met zich meebrengt. Bovendien heb je geen garantie dat het probleem weldegelijk opgelost raakt. Maar het kan ook anders: met Woning Pechverhelping van Luminus ben je altijd zeker van snelle hulp en een voorlopige oplossing. Zo kun je op je beide oren slapen, wat er ook gebeurt. Ontdek hier welke garanties je krijgt.

Goed om te weten: deze dienst is ook interessant als je huurder bent, want bij heel wat schadegevallen ben je als huurder verantwoordelijk voor de herstelling.

Brede dekking en een onbeperkt aantal interventies

Een dringend probleem met de leidingen, je verwarming of stormschade? Wanneer je kiest voor Woning Pechverhelping hoef je maar even op te bellen en er komt binnen de 24 uur een gecertificeerde technieker langs voor een voorlopige herstelling. Luminus staat in voor de kosten tot 400 euro, inclusief tot 50 euro aan klein materiaal. Je betaalt geen franchise of verplaatsingskosten en het aantal interventies is onbeperkt. Is je woning onbewoonbaar geworden, dan heb je recht op twee hotelovernachtingen tot 200 euro. Ook bijkomende kosten zoals transport en tot 48 uur bewakingskosten krijg je terugbetaald. Dit alles voor slechts 7,95 euro per maand. Dankzij de tijdelijke actie is de eerste maand zelfs gratis!

Een extra verzekering is geen overbodige luxe

Misschien heb je nog niet eerder te maken gehad met schade aan je woning, of een probleem met je leidingen, verwarming of elektriciteit. Zoveel te beter, maar weet dat dit iedereen kan overkomen. Zo krijgt 44,4% van de Belgische gezinnen vroeg of laat te maken met waterschade. Verder zijn er in ons land meer dan 50.000 inbraakpogingen per jaar, waarbij in veel gevallen schade wordt toegebracht aan de woning. En dan hebben we het nog niet gehad over de 150.000 ingediende schadedossiers na de doortocht van de stormen Dennis en Ciara. Bovendien wordt niet alles gedekt door je brandverzekering. Woning Pechverhelping zorgt voor gemoedsrust als ideale aanvulling op (of uitbreiding van) de brandverzekering. De verschillen met de brandverzekering ontdek je hier.

Hoe intekenen?

Intekenen op Woning Pechverhelping is eenvoudig. Vul het online inschrijvingsformulier in en je ontvangt alle nodige documenten via e-mail. Je dekking gaat 14 dagen nadien van start. Vanaf dan is het zorgeloos wonen voor jou en je gezin, want je weet: bij pech is mijn wooncomfort snel weer hersteld.

Wil jij altijd kunnen rekenen op snelle hulp bij schade aan je woning? Ontdek dan de dienst Woning Pechverhelping van Luminus. Voor slechts 7,95 euro per maand ben je zeker van een interventie binnen de 24 uur, waarbij Luminus instaat voor de kosten tot 400 euro, inclusief tot 50 euro aan klein materiaal. Mooi meegenomen: de eerste  maand is tijdelijk gratis.

 

pechverhelping