Knauf lanceert online platform voor gevelbezetter

Als specialist in gevelbezetting en -isolatie investeert Knauf niet alleen in nieuwe producten, maar ook in de ontwikkeling van handige tools voor de vakman. Zo is er het nieuwe platform Mijngevelbezetter.be, waar Knauf vakman en verbouwer samenbrengt.  

Mijngevelbezetter.be brengt vakman en verbouwer samen

Met mijngevelbezetter.be ontwikkelde Knauf een compleet platform rond gevelbezetting voor de (ver)bouwer, de architect en de vakman. Daar kan je als vakman op een persoonlijke pagina je knapste realisaties laten zien, de regio waarin je actief bent, enz. Ideaal dus om je werk in de kijker te plaatsten bij potentiële klanten, zowel architecten als (ver)bouwers.

Anderzijds is het ook een handige bron van informatie. Vooral de configurator, waarmee je in enkele kliks de juiste oplossingen en producten voor een project aangereikt krijgt, of het nu gaat om isoleren, bepleisteren of onderhouden van een gevel. Ook kan je meteen de juiste documentatie downloaden of Knauf-advies inwinnen. Inclusief prijsofferte op maat.  Met mijngevelbezetter.be biedt Knauf een allround platform voor gevelsystemen met de laatste nieuwtjes en weetjes. Samen met de vakman vooruitgaan is de missie van Knauf. In het verleden ontwikkelde Knauf al een gelijkaardig platform voor stukadoors, mijnstukadoor.be. De inschrijving op de site is volledig gratis.

In samenwerking met Knauf

Meer nieuws van Knauf

Hoe egaliseer je een oneffen vloer? Bekom een vlak resultaat in enkele stappen!

Wil je een nieuwe vloer aanleggen, dan start je best met een egale ondergrond.

Atelier Knauf: word een echte pro met tutorials en video’s!

Een kamer in tweeën delen, het betegelen van een douchewand, het voegen van gipsplaten, … Dit zij

Hoe bepleister je een binnenmuur? Volg dit stappenplan voor een puik resultaat!

Wil je je onafgewerkte binnenmuren proper afwerken, zodat je ze daarna kunt verven of behangen?

Hoe gipsplaten plaatsen: handig stappenplan voor een onberispelijk resultaat

Wil je een ruimte opdelen, een plafond of zolder afwerken, of een voorzetwand creëren?

GRATIS Nieuwsbrief