Professionele beschermende scheidingswanden voor een veilige samenwerking in je bedrijf

Gepubliceerd op 09 Juni 2020

Wist je dat douchewandenfabrikant Kermi je nu ook hoogwaardige professionele scheidingswanden aanbiedt in de door haar gekende superieure kwaliteit?

Beschermende scheidingswanden

Door de huidige Coronacrisis zijn er plots veel fabrikanten die bureauschermen of scheidingswanden aanbieden. Door de hoogdringendheid worden deze vaak in minderwaardig plexi of zelfs golfkarton aangeboden. Douchewandfabrikant Kermi biedt echter hoogwaardige professionele scheidingswanden aan in gehard veiligheidsglas en met aluminium profielen voor een compromisloze kwaliteit en perfect recycleerbaar! 

Bovendien is glas krasvrij, ook bij veelvuldig onderhoud. En het is heel makkelijk te reinigen, zonder de noodzaak aan vaak dure en specifieke producten.

Bescherming in het bedrijf

De bescherming van de eigen medewerkers is een topprioriteit voor Kermi, vooral in tijden van Corona. Als douchewandfabrikant is het voor het bedrijf daarom zinvol om speciaal ontwikkelde beschermende scheidingswanden voor jou en je medewerkers te produceren. Ze zijn breed inzetbaar bijvoorbeeld aan de balie in een dokterspraktijk, in een kantine, in een bureauruimte, in een nagelsalon, in een industriële omgeving, … enzovoort.

KermiPROTECT

Onder de naam KermiPROTECT biedt Kermi beschermende scheidingswanden aan in verschillende uitvoeringen. Voor variabel gebruik op kantoor, in de kantine, in het hotel, winkel, restaurant, dokterspraktijk, nagelsalon, en nog veel meer. De scheidingswanden zijn snel en eenvoudig op te zetten en te reinigen. Bekijk de infovideo en ontdek de professionele beschermende scheidingswanden in de brochure voor een veilige samenwerking binnen het bedrijf.

Speciale eisen

Het standaardassortiment biedt je talrijke gebruiksmogelijkheden. Heb je een speciale eis? Wij nemen graag je wensen over en fabriceren ze op maat. 

Ben je op zoek naar kwalitatieve scheidingswanden? Download de brochure of neem vrijblijvend contact op met Kermi via 014/22 2608 of via e-mail: info@egeda.be.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan