Confederatie Bouw en online platform Bouwinfo.be slaan handen in elkaar met verbeterde vakman-zoeker

Gepubliceerd op

(Ver)bouwers die op zoek zijn naar een betrouwbare vakman in hun buurt, vinden voortaan de juiste man voor de job via Buildyourhome.be.

Professional met garanties

Op Buildyourhome.be vindt de (ver)bouwer snel een erkend vakman in de buurt voor zijn klus. Het aanbod is groot en kwalitatief. Het online platform huisvest meer dan 14.000 aannemers en vakmannen, met de garantie van beroepsbekwaamheid. De getoonde aannemers en vakmannen zijn gegarandeerd vrij van sociale of fiscale schulden. Op die manier is de bouwheer zeker van een correcte vakman en een zorgeloos traject.

Wordt verwacht: De Bouwzoeker

Vanaf maart wordt deze ‘vakmannengids’ ondersteund door Debouwzoeker.be (Trouvetonpro.be), een nieuwe tool op Bouwinfo.be. Waarom Bouwinfo? Dagelijks surfen meer dan 30.000 bezoekers naar dit online bouwplatform. Deze site is een populaire plek onder (ver)bouwers om informatie te vinden of een vraag te stellen. Dit laatste kan op het populaire bouwforum, de drijvende motor achter Bouwinfo.be.

Nauwe samenwerking met SIPRO Media

Confederatie Bouw koos met SIPRO Media voor een partner die de uitgebreide vakmannengids dichter bij de bouwheer brengt. Dankzij de sterke integratie van deze database in het platform Bouwinfo.be zal Confederatie Bouw veel meer particuliere bouwheren kunnen bereiken via het net.

Steun voor digitale marketing

Het team van Bouwinfo.be zal er daarnaast voor zorgen dat de leden van Confederatie Bouw kunnen intekenen op een pakket van digitale marketingdiensten. Daarmee kunnen zij op korte termijn hun online marketingresultaten verbeteren.