Comfort booster: ventilatiesysteem met warmteterugwinning Ubiflux Vigor

Wat verlang jij van een ventilatiesysteem? Dat het uitblinkt in thermisch comfort en energiezuinigheid? Dat het compact en makkelijk te installeren is?  Dubbel check! Het nieuwste ventilatiesysteem van Ubbink legt de lat extra hoog.

Missie: gezond binnenklimaat

Nieuwe woningen worden tegenwoordig heel luchtdicht gemaakt om warmteverliezen tegen te gaan. Toch wil je graag een gezond en aangenaam binnenklimaat voor jou en je huisgenoten. Hoe zorg je voor de nodige luchtverversing? De oplossing is eenvoudig: kijk uit naar een woningventilatiesysteem met warmteterugwinning. Je ventilatiespecialist adviseert je graag bij je keuze.

Oplossing: ventilatie met warmteterugwinning

Wat heb je te winnen? Een ventilatiesysteem met warmteterugwinning maakt handig gebruik van de warmte van de afvoerlucht. De warmte uit de uitgaande lucht wordt overgedragen aan de verse, koude buitenlucht. De binnenlucht wordt continu ververst. Resultaat: een aangenaam binnenklimaat, minder warmteverlies en een besparing op je energiefactuur. Dat went snel!

Ubiflux Vigor: zuivere kracht

Bij ventilatiespecialist Dierickx vind je de nieuwe generatie ventilatiesystemen met warmteterugwinning van Ubbink. Niet toevallig dragen ze de naam Ubiflux Vigor. Vigor betekent kracht. De Ubiflux Vigor is compact en energiezuinig, maar biedt het hoogste thermisch rendement en extra comfort. Kies voor een zelfbouwpakket van Dierickx en je plaatst dit systeem makkelijk zelf.

Stil en energiezuinig

In combinatie met de nieuwe modules voor bevochtigen, reinigen, verwarmen en koelen zorgt de Ubiflux Vigor voor meer comfort en een gezond binnenklimaat. Alle onderdelen zijn nieuw ontwikkeld en dat merk je. De Ubiflux Vigor is efficiënter, stiller en verbruikt een stuk minder energie dan alle andere vergelijkbare producten.

Kies voor zelfbouw en bespaar

Zin om te besparen op je aankoop? Vraag bij ventilatiespecialist Dierickx naar een zelfbouwpakket. Je krijgt uitgebreid advies op maat, uitleg en een helder stappenplan. Bovendien kun je hulp krijgen wanneer je maar wil. En het onderhoud van je ventilatiesysteem? Ook dat kun je zelf! Laat je gidsen door de handige onderhoudswizard en het is zo gefikst.

Benieuwd naar het ventilatiesysteem met warmteterugwinning Ubiflux Vigor? Vraag je gratis brochure aan en neem contact op met Dierickx Ventilatie voor vrijblijvend advies. 

 

 

 

In samenwerking met Dierickx Ventilatie bvba

Meer nieuws van Dierickx Ventilatie bvba

Houtkachelgeur in huis door je ventilatie? Zo raak je ervan af!

Winter is coming ... Bij heel wat gezinnen gaat de houtkachel aan. Gezellig!

Ventilatiesysteem Uniflexplus+ sneller ingeregeld dankzij nieuw ventiel

Meer akoestisch comfort, een strak design en een snelle inregelprocedure.

GRATIS Nieuwsbrief