Verbouw- of renovatieplannen? Leen voordelig en maak kans op een housewarming ter waarde van 2000 euro!

Extra budget nodig voor je verbouwing of renovatie? Met een voordelige renovatielening van ING rond je zorgeloos je verbouwing of renovatie af, zonder te hoeven piekeren over je budget. Da’s al mooi, maar tijdelijk doet ING er nog een extra voordeel bovenop …

Win een housewarming party

Vraag je tussen 18/02 en 31/03/2019 je renovatielening aan bij ING en wordt die goedgekeurd, dan kun je een housewarming party ter waarde van 2000 euro winnen! Ontdek deze wedstrijd.

Een gratis housewarming, iets voor jou?

Waag dan zeker je kans! Meedoen is eenvoudig:

  1. Bereken online hoeveel je maandelijks zou afbetalenvoor je lening.

    Zo weet je precies waar je aan toe bent.
  2. Vraag tussen 18 februari en 31 maart 2019 je ING Renovatielening aan.

    Je krijgt binnen 2 werkdagen een antwoord.
  3. Wordt je aanvraag goedgekeurd, dan neem je automatisch deel aan de tombola en maak je kans op een housewarming party ter waarde van 2000 euro*!

Vanaf 17 april hoor je of jij bij de gelukkigen bent.

Inspiratie voor je feestje

Tweeduizend euro, wat kun je daar zoal mee? Om een idee te krijgen: dat zijn maar liefst 80 flessen champagne van 25 euro per fles. Of 250 flessen prosecco van 8 euro per fles. Of je regelt een dj die normaal gezien niet binnen je budget zou passen. Samen met ING organiseer je het feestje van je dromen!

Waarom een renovatielening?

Een ruime leefkeuken met kookeiland, een luxueuze badkamer met inloopdouche, een royaal terras … Het wordt haalbaar als je voor een renovatielening kiest. Daarmee betaal je comfortabel af in schijven. Voordeel: je hoeft je plannen niet uit te stellen en geniet snel van het resultaat. De rentevoet blijft dezelfde tijdens de hele looptijd van je lening. Benieuwd? Bereken vrijblijvend hoeveel jij maandelijks zou terugbetalen.

Ook voor energiebesparende werken

Wist je dat je extra voordelig kunt lenen wanneer het over energiebesparende werken gaat? Inderdaad, je betaalt minder intresten als je ten minste 80% van je lening voor energiebesparende werken gebruikt. Van het plaatsen van dakisolatie of een warmtepomp tot het leggen van zonnepanelen. Er zijn heel wat werken waarvoor je een energiebesparende renovatielening kunt krijgen. Ontdek hier welke werken in aanmerking komen en bereken je lening. Tip: informeer je ook over mogelijke premies.

Waarom kiezen voor ING?

Bij ING profiteer je van een lagere rentevoet voor energiebesparende werken. Je kunt je lening online berekenen en meteen een zicht krijgen op het bedrag dat je maandelijks terugbetaalt. Vraag je je lening online aan, dan weet je binnen 2 werkdagen of je aanvraag is goedgekeurd. Je betaalt geen dossierkosten. Lees meer over de ING Renovatielening.

*Ontdek hier de actievoorwaarden.

Hulp nodig bij het aanvragen van je renovatielening? Neem contact op met je kredietexpert voor advies of een afspraak. Wil je meedoen aan de wedstrijd om een housewarming te winnen, vraag je lening dan aan voor 31 maart 2019. Succes!

 

 

 

 

 

In samenwerking met ING België nv

Meer nieuws van ING België nv

Woning kopen of (ver)bouwplannen? Vind de lening die bij je past!

Ga je een woning kopen of (ver)bouwen, dan heb je waarschijnlijk een lening nodig.

Hoeveel kan ik lenen om een huis te kopen/verbouwen?

Velen onder ons dromen ervan een eigen woning te bezitten.

Regel je woonkrediet in 5 stappen

Je droomwoning of –bouwgrond heb je al gevonden, en nu je woonkrediet nog?

Hypotheek- of renovatielening voor je renovatieplannen?

Plan je opknapwerkzaamheden aan je woning, een ruimere renovatie of de heraanleg van je tuin?

GRATIS Nieuwsbrief