Bis 2016 : Renovatieplannen? Ook voor uw renovatie bouwt u op Wienerberger.

Renoveren is investeren. U streeft dus naar het beste rendement. Dat krijgt u met de renovatieoplossingen van Wienerberger. Een grondige en correcte renovatie resulteert in een blijvende waardevermeerdering. Uw woning krijgt het cachet dat ze verdient. Met goede oplossingen bespaart u vanaf dag één op de facturen voor onderhoud, energie en waterverbruik. Omdat ze beter beantwoordt aan de duurzaamheidseisen van morgen, krijgt uw gerenoveerde woning ook op termijn een flinke meerwaarde.

Esthetisch renoveren

Met de keramische materialen van Wienerberger beschikt u een goudmijn aan esthetische oplossingen (http://renovatie.wienerberger.be). Gevelstenen en kleipannen zijn verkrijgbaar in een ruime variëteit aan vormen, kleuren en texturen. Om het even welke stijl u nastreeft of in ere wilt herstellen, het is mogelijk. Een renovatie met keramische materialen past bij elke persoonlijkheid en in elke omgeving. Zowel uw woning als de straat of wijk krijgt een fikse opwaardering.

Meerwaarde vanaf dag één

Keramische materialen hebben een lange levensduur. Zowel gevelstenen als kleidakpannen gaan gemakkelijk 150 jaar mee. Al die tijd bewaren ze hun uitstekende kwaliteiten. Ze zijn kleur- en stootvast en ontwikkelen na verloop van tijd een mooi patina. Dat alles maakt dat u veel minder snel onderhoudswerken moet laten uitvoeren.

Bovendien zijn de oplossingen van Wienerberger ontwikkeld vanuit een focus op duurzaamheid en energiezuinigheid. U kunt isoleren volgens de normen van morgen. U kiest voor materialen die, na een lange levensduur, perfect recycleerbaar zijn en uitstekende milieuscores kunnen voorleggen.

Uw verbouwing resulteert dan ook in een woning voor de toekomst, die alleen maar aan waarde zal winnen. En al vanaf de eerste dag na de verbouwing plukt u het rendement van uw investering.

Oplossingen op ieders maat

Met de Eco-brick kunt u een bestaande gevel extra dik isoleren. Dankzij zijn smaller formaat neemt de gevelsteen immers 30% minder ruimte in dan andere bakstenen.

Een andere optie is dat u gebruikmaakt van dunne, op kleefmortel bevestigde steenstrippen van Wienerberger.

Een gevelbekleding met Koramic kleipannen is een uitstekende oplossing om een onregelmatige of niet-vlakke ondergrond aan het oog onttrekken. Onder de kleipannen kunt u naar wens isoleren.

Wilt u een gevel met een strakke, hedendaagse uitstraling? Dan is de vlakke Façatile kleipan een aangewezen keuze.

Voor een dakrenovatie beschikt u over een ruime waaier aan kleidakpannen. Een geïsoleerd en luchtdicht dak maakt komaf met te hoge warmteverliezen. Met een hellend dak vangt u bovendien maximaal het regenwater op, zodat u bespaart op uw waterfactuur.

U kunt uw woning ook een uniform maatpak aanmeten door dak en gevel af te werken met dezelfde kleipan. Omdat slechts een aannemer deze werken uitvoert, wint u tijd, vermijdt u coördinatieproblemen en bent u zeker van een vlekkeloze plaatsing.

Kom u informeren op BIS!

Voor meer info: www.wienerberger.be

BIS-beurs, Flanders Expo, 08-16/10/2015, stand 1324

In samenwerking met Wienerberger NV

Meer nieuws van Wienerberger NV

Wienerberger lanceert wedstrijd ‘Shoot, share ’n win’

Wienerberger, aanbieder van bouwmateriaaloplossingen, bekend van de merken Terca, Koramic, Poroth

Jouw ideale gevelsteen? Ontdek hem bij realisaties in jouw buurt

De gevelsteen anno 2019 komt in tal van kleuren, formaten en structuren.

Wienerberger demonstreert op Batibouw Porotherm Dryfix Revolutionair bouwsysteem met Olympische allures

Op Batibouw etaleert Wienerberger via dagelijkse demonstraties de mogelijkheden van Porotherm Dry

GRATIS Nieuwsbrief