Ontdek of jouw bouwwens haalbaar is en hoe je het aanpakt dankzij het juiste advies

Gepubliceerd op 21 January 2021

Een eigen huis bouwen is meestal een “once in a lifetime” ervaring. Het is dan ook niet gek dat heel wat mensen met bouwplannen zich het hoofd breken over hoe ze de realisatie van hun droomwoning zullen aanpakken. Maar je staat er niet alleen voor. Met een haalbaarheidsstudie en het juiste advies ontdek je de mogelijkheden.

Haalbaarheidsstudie

Een haalbaarheidsstudie zal je meer duidelijkheid geven over de mogelijkheden, deze worden afgetoetst aan de hand van enkele realisaties. 

Inspiratie 

Snuister zeker eens door de talrijke foto's met realisaties, en ontdek welke stijl jouw het meest aanspreekt. Tijdens een videocall kunnen we je eenvoudig virtueel rondleiden doorheen de woningen van Arkana. Iedere woning wordt steeds ontworpen volgens de leefwijze en wensen van de bouwheer, alles is mogelijk.

Persoonlijke totaalbegeleiding

Arkana besteedt veel tijd en energie in het voorbereidende traject, waarbij werkelijk ieder detail wordt besproken. Je kan rekenen op professioneel advies in verband met het ontwerp, keuze materialen, noem maar op. Soms kunnen kleine aanpassingen budgettair een besparing opleveren, en ook daarin spelen we open kaart. Wij zoeken dit allemaal uit en zorgen ervoor dat het financiële plaatje klopt.

Bouwproces voor rekening van één firma

Een belangrijke vraag die een toekomstige bouwer zich in de voorbereidende fase kan stellen is of sleutel-op-de-deur bouwen voor zijn of haar situatie de beste oplossing is. Kiezen voor sleutel-op-de-deur bouwen betekent de touwtjes uit handen geven aan één partij die verantwoordelijk is voor het gehele bouwproces. Tijdgebrek, het ontbreken van bouwkundige kennis en geen behoefte aan bouwstress zijn belangrijke redenen om met deze formule een woning te bouwen. 

Neem een kijkje bij een Arkana-woning in je buurt

Arkana heeft overal in België sleutel-op-de-deur woonhuizen gerealiseerd. Vraag naar referenties in jouw regio of informeer naar de bouwstijl die je in gedachten hebt. Ook een bezoek aan een woning in opbouw is ideaal om kennis te maken met de werkwijze en materialen.

Benieuwd? Aarzel niet en neem contact op. We maken graag tijd voor een gesprek via videocall, telefoon, mail of een werfbezoek op afspraak. Tot snel.