Iedereen Bijna-EnergieNeutraal met coach BEN!

Vanaf 2021 moet elke nieuwbouwwoning verplicht Bijna-EnergieNeutraal (BEN) zijn. Maar waarom zou je tot dan wachten om BEN te bouwen als je dat nu al probleemloos kan? Zo win je immers meteen al de strijd tegen de energiefactuur en is je woning later veel meer waard. Bovendien kan je een beroep doen op heel wat financiële stimuli. Op www.IedereenBen.be helpt coach BEN jou en je collega-bouwers om vandaag al een woning te bouwen die beantwoordt aan de normen van morgen. Het ultieme doel? Iedereen Ben!

Op de nieuwe website www.IedereenBen.be loodst coach Ben kandidaat-bouwers doorheen de verschillende stappen om je woning BEN te maken. Van 'dak en vloer', over 'buitenmuren', 'glas, ramen en deuren' en 'ventilatie' tot 'verwarming en hernieuwbare energie'. Bij elk van die stappen wordt op een overzichtelijke manier informatie gegeven over de wettelijke vereisten, mogelijke oplossingen, verdelers…

Wie de uitdaging wil aangaan om vandaag al een nieuwewoning te bouwen die beantwoordt aan de normen van morgen, kan zich via de website ook inschrijven op een wekelijkse IedereenBen-nieuwsbrief waarin coach Ben iedereen met bouwplannen 15 weken lang door de vaak  verwarrende jungle van overwegingen en beslissingen loodst.

Het eindpunt? Een Bijna-EnergieNeutraal huis om in te wonen voor iedereen. Iedereen Ben.

In samenwerking met www.iedereenben.be

Meer nieuws van www.iedereenben.be

Waarom is wel iedereenBEN! Maar niet tout le monde Q-ZEN?

Vanaf 2021 moet elke nieuwbouwwoning in Vlaanderen verplicht BEN (Bijna-EnergieNeutraal) zijn en

Word jij ook BEN op Batibouw 2019?

Vanaf 2021 moet elke nieuwbouwwoning verplicht Bijna-EnergieNeutraal (BEN) zijn.

Iedereen BEN tijdens de Nieuwbouwzondag op 21 oktober

Zondag 21 oktober 2018 is het opnieuw Nieuwbouwzondag, de halfjaarlijkse collectieve opendeurdag

GRATIS Nieuwsbrief