Je woning renoveren voor de toekomst? Stel je vragen aan de BENOvatie-experts

10/05/2023

Ga je renoveren? Dan zit je vast met heel wat vragen. Zeker wanneer je je woning voor de toekomst en een gunstiger EPC-label moet klaarstomen. Alle info over slim en doordacht renoveren vind je op www.MijnBENOvatie.be terug. Op 21 maart werd het eerste online event ‘BENOvatie-experts live’ georganiseerd. Toekomstige verbouwers konden er met al hun vragen terecht bij professionals. En voortaan kun je dat ook via de website.

Kies voor BENOveren

Wil je je woning futureproof maken? Je huis transformeren tot een energiezuinige, comfortabele thuis met meerwaarde? Dan kies je best voor ‘BENOveren’ of ‘beter renoveren’. Geen idee waar te beginnen? MijnBENOvatie.be helpt je op weg met de juiste tools. Doe de BENOvatietest en ontdek waar jij het meest energie kunt besparen. Zet je plannen om in de praktijk en stippel je ideale BENOvatietraject uit in vijf chronologische stappen. Hoe pak je dit aan? Surf naar de website www.MijnBENOvatie.be en vind er een schat aan informatie. Je ontdekt er ook op welke premies je recht hebt.

Nieuw in het aanbod is het advies van BENOvatie-experts.

Herbekijk ‘BENOvatie-experts live’

Op 21 maart 2023 vond de eerste editie van ‘BENOvatie-experts live’ plaats. Tijdens dit gratis online event konden Vlaamse kandidaat-renoveerders aan BENOvatie-experts vragen stellen over energiezuinig verbouwen. Dit was een gepast moment om van elkaar te leren en tips uit te wisselen. Veel verbouwers staan immers voor dezelfde uitdagingen en vragen.

Heb je de live-uitzending gemist? Dan kun je het debat hier integraal herbekijken. Of er de BENOvatie-expertfilmpjes afzonderlijk bekijken. De topics die behandeld worden zijn: het dak, de muur, ramen, zonwering, luchtdichting, verwarming, pv en huisautomatisering, ventilatie, waterbehandeling, regenwaterrecuperatie, financiering en subsidiëring.  

Stel je persoonlijke renovatievragen

Zit je zelf nog met specifieke BENOvatie-vragen en wil je deze graag voorleggen aan een professional? Verzend dan je vraag via het formulier op de BENOvatie-website. De juiste BENOvatie-expert bezorgt je na ontvangst zo snel mogelijk een antwoord.

Op zoek naar alle informatie voor je BENOvatieproject? Raadpleeg de website www.MijnBENOvatie.be en download het gratis BENOmagazine voor meer inspiratie.

In samenwerking met MijnBENOvatie.be

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.