Renoveren met leien, met oog voor energiebesparing (nu renovatiepremie tot 400 euro!)

27/02/2024

Wil je energie besparen en tegelijkertijd je huis een nieuwe uitstraling geven? Cedral vezelcementleien zijn een uitstekende keuze voor elke dak- en gevelrenovatie. Ze zijn licht in gewicht, eenvoudig te installeren en gaan lang mee. Bij het renoveren van je gevels kan je de leien bovendien combineren met buitenmuurisolatie, wat jouw huis aanzienlijk energiezuiniger maakt. En als je jouw dak met leien wil renoveren, volstaat door het geringe gewicht van de leien vaak een lichter dakgebinte of structuur. Ontdek alle voordelen van renoveren met leien en bespaar extra dankzij de renovatiepremie van Cedral.     

Cedral leien, de duurzame en kwalitatieve keuze voor jouw renovatieproject  

Ben je van plan om je dak of gevel te renoveren, maar weet je niet welk materiaal te kiezen? Renoveren met leien is niet alleen een esthetische keuze, maar ook een slimme investering in de duurzaamheid van jouw huis. Vraag hier vrijblijvend een offerte voor jouw dak of gevel.

Welke voordelen bieden vezelcementleien bij renovatie? En welke mogelijkheden zijn er voor jouw renovatieproject? We zetten het voor je op een rij.

  • Esthetisch en duurzaam: Vezelcementleien van Cedral bieden de karakteristieke uitstraling van natuurleien, gecombineerd met de voordelen van vezelcement zoals stabiliteit en maatvastheid. 
  • Werken met bestaand dakgebinte: Dankzij hun lage gewicht kunnen leien meestal op bestaande (dak)structuren geplaatst worden, zonder dat die versterkt hoeven te worden. Zelfs extra isolatie is mogelijk zonder de rooilijn te overschrijden. Vraag hier vrijblijvend een offerte voor jouw dak of gevel.
  • Combineer buitenmuurisolatie met Cedral gevelleien: Door je buitenmuren te isoleren voorzie je jouw woning van een extra isolatielaag aan de buitenkant, waardoor warmteverlies door de muren wordt verminderd. Dit resulteert in een constantere en comfortabelere binnentemperatuur, vermindert de afhankelijkheid van verwarmings- en koelsystemen en verlaagt jouw energiekosten. En dit alles zonder waardevolle binnenruimte op te offeren. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw buitenmuren te isoleren. Lees meer over renoveren met leien.
  • Geschikt om dak én gevel te bekleden: Kies voor een totale make-over door zowel het dak als de gevel te bedekken met leien. Je woning krijgt een eigentijdse uitstraling, waarbij dak en gevel naadloos in elkaar overgaan. Bekijk een inspirerend project met uniforme dak- en gevelbekleding.
  • Duurzaamheid en garanties: Leien zijn bestand tegen strenge weersomstandigheden, schimmels en ongedierte. Ze zijn duurzaam en vergen weinig onderhoud, waardoor je jarenlang profiteert van jouw investering. 
  • Financieel aantrekkelijk: Doordat vezelcementleien gemaakt worden op basis van vezelcement, zijn ze een budgetvriendelijk én kwalitatief alternatief voor natuurleien. En er is nog meer goed nieuws voor jouw budget: bij aankoop van Cedral leien kom je mogelijk in aanmerking voor een renovatiepremie tot 400 euro. Ontdek de premievoorwaarden en vraag hier je premie aan.

Bespaar tot 400 euro dankzij de renovatiepremie van Cedral

Om jou te stimuleren jouw renovatieproject aan te pakken, biedt Cedral jou een financieel duwtje in de rug. Bij aankoop van Cedral leien kom je mogelijk in aanmerking voor een renovatiepremie tot 400 euro. Een welkome financiële ondersteuning die helpt om de totale kosten van je renovatieproject te verlagen. Informeer je hier over de premie.

Plannen om je woning te renoveren? Met vezelcementleien van Cedral kan je zowel je dak als je gevels een volledig nieuwe uitstraling geven. Ontdek de voordelen van renoveren met leien.

Vraag hier vrijblijvend een offerte voor jouw dak of gevel.

Denk eraan: dankzij de renovatiepremie voor Cedral leien kan je tot 400 euro besparen op je projectkosten. Ontdek hier jouw premie.

In samenwerking met Cedral

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.