Zoekeenarchitect.be in een nieuw kleedje!

Gepubliceerd op 24 March 2015
Zoek een architect

Zoekeenarchitect.be maakt het mogelijk om ook online een geknipte architect te vinden. En daar maken steeds meer bouwheren gebruik van. Ze kunnen er ondertussen al surfen doorheen ruim 3.000 referenties. De site onderging bovendien een grondige facelift en kreeg enkele nieuwe snufjes. Initiatiefnemer NAV, de Vlaamse architectenorganisatie, verwacht dus dat de interesse alleen nog maar zal toenemen.

Hoe een ontwerper op maat vinden voor een bouwopdracht? Via Zoekeenarchitect.be kunnen toekomstige bouwers en verbouwers grasduinen in meer dan 3.000 projecten. De referentiesite herbergt een breed spectrum aan stijlen en functies: van klassiek tot hedendaags, van woning tot kantoor. Een fonkelnieuwe lay-out en enkele handige tools moeten de zoektocht naar een architect extra efficiënt maken.

Zo staat de architectuur centraler dankzij grotere en scherpere foto’s. Voorts komen energiebewuste bouwheren beter aan hun trekken. Naast lage energiegebouwen en passiefgebouwen, vinden ze er ook flink wat bijna energieneutrale (BEN) projecten. Daarnaast werd de website geoptimaliseerd voor smartphones en tablets.

“Zoekeenarchitect.be luidde al heel wat mooie bouwverhalen in”, aldus NAV-voorzitter Kati Lamens. “En de vernieuwingsoperatie zorgde alvast voor een flinke boost in de bezoekersaantallen. We verwachten dus dat Zoekeenarchitect een nog sterkere matchmaker wordt tussen bouwheer en architect.” Architecten met een NAV-lidmaatschap kunnen gratis referenties opladen op Zoekeenarchitect.be.