Werfcontrole door architect

Betrouwbaar bouwen doe je met een architect

02/09/2015

Met de zomervakantie nog fris in het geheugen, alle kindertjes die terug naar school zijn, worden we weer attent gemaakt op het feit dat je nog steeds betrouwbaar kunt bouwen met een architect. Hiervoor lanceert de Orde van Architecten - Vlaamse Raad opnieuw een medieacampagne via verschillende kanalen.  Win dankzij de "housie-wedstrijd" misschien wel een trip naar Valencia...

Bouwers of verbouwers in spe moeten op de Kies een architect-Facebookpagina zijn voor de tweede editie van de housiewedstrijd. De inzender van de housie of selfie met huis in aan- of verbouwing die de meest likes binnenhaalt, wint dit keer een citytrip naar Valencia. Daarnaast geeft de Orde van Architecten – Vlaamse Raad ook 4 unieke designcadeaus weg van de hand van Belgische designers. Naast een uitstalraam voor de trotse bouwheer is de housiewedstrijd voor elke architect een mooie gelegenheid om één of meerdere projecten in de kijker te zetten. De winnaars van de housiewedstrijd mogen op de laatste dag van de bis-beurs (Flanders Expo, 03/10 – 11/10) hun prijs in ontvangst komen nemen.

Bis-beurs als tweede ankerpunt

Als belangrijkste bouwbeurs van Vlaanderen is de bis-beurs het tweede ankerpunt – na Batibouw - waarrond de mediacampagne ‘Betrouwbaar bouwen met een architect’ is opgebouwd. Op de beurs zelf zal de campagne in de verf worden gezet door onder meer de verdeling van 20.000 brochures met handige tips, een artikel in de beurscatalogus en displays in de verschillende beurshallen. Daarnaast organiseert de Orde van Architecten –Vlaamse Raad elke dag ook infosessies over het werken met een architect.

Voor en tijdens de bis-beurs laten campagnefiguurtjes Vos, Mol en Huismus opnieuw van zich horen op MNM en Studio Brussel. Samen zetten ze bouwheren aan om weldoordacht in zee te gaan met een architect. Op kieseenarchitect.be heeft het trio dan weer 20 nuttige tips klaar voor iedereen die wil gaan bouwen of verbouwen.

Met de mediacampagne ‘Betrouwbaar bouwen met een architect’ wil de Orde van Architecten - Vlaamse Raad het beroep van architect in de schijnwerpers zetten en bouwheren sensibiliseren en informeren over het werken met een architect.

 

Werfcontrole door architect

Ontdek meer

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.