Wat is een sleutel-op-de-deur woning?

Gepubliceerd op 13 February 2018

Er komt heel wat bij kijken om een woning te bouwen, die aan al uw wensen en eisen voldoet. Om onaangename verrassingen te vermijden, is het aangewezen om tijdig een budgetanalyse te laten doen. Hierbij adviseren wij u om het totaalplaatje in overeenstemming te brengen met uw budget.  Op deze manier kunt u indien nodig tijdig ingrijpen en heeft u onmiddellijk een ontwerp-op-maat in handen dat rekening houdt met al uw verwachtingen. Het bouwteam van Arkana begeleidt u doorheen het volledige bouwproces.

Voordelen sleutel-op-de-deur

Vanwege de strengere bouwnormen is de nodige ervaring vereist om alle facetten van het bouwproces op elkaar af te stemmen, om uw energiezuinige houtskeletwoning te realiseren. Het is erg handig om uw bouwproject door eenzelfde bouwpartner te laten coördineren, van bij het ontwerp tot na de oplevering van uw instapklare woning. Arkana ziet het begrip ‘sleutel-op-de-deur’ eerder als ‘project-op-maat’ met volledige begeleiding doorheen het ganse bouwtraject.

Indien gewenst, dan start deze begeleiding al bij de keuze van uw bouwgrond.

Een houtskeletwoning wordt trouwens razendsnel opgebouwd, vandaar dat een goede voorbereiding en een strikte planning en opvolging vereist zijn. U kunt hierbij steunen op onze ervaring om een snelle en efficiënte opeenvolging van de werken te waarborgen.

Realisaties Arkana

Arkana heeft een uitgebreide referentielijst opgebouwd met tal van sleutel-op-de-deur woningen, in allerlei stijlen en energieconcepten.  Op onze website leest u de getuigenissen van onze klanten. Blijf ook zeker op de hoogte van onze open werfdagen, waar u steeds welkom bent.

Wilt u graag vrijblijvend enkele realisaties zien, of een werf in opbouw bezoeken, neem dan zeker contact met ons.