Interesse in lage-energiewoning? Kom naar de Arkana open-werf-dagen!

Gepubliceerd op

De enorme isolatiemogelijkheden en het luchtdicht bouwen maakt van houtskeletbouw dé bouwmethode van vandaag en de toekomst. Arkana behoort als bouwfirma tot de absolute pioniers in houtskeletbouw. Benieuwd naar hun projecten? Ga een kijkje nemen op een werf tijdens de open-werf-dagen!

Bezoek een bel-etagewoning in Lier 

Op zaterdag 1 en zondag 2 februari (10u-17u) kun je deze unieke BEN-woning ontdekken in Zaat 33, 2500 Lier. Bij een bel-etagewoning bevinden de voorname leefzones zich op de verdieping. Dankzij de grote ramen geniet men van veel natuurlijke lichtinval, en behouden de bewoners toch alle privacy. Ook is er natuurlijk altijd een mooi zicht op de natuur en de omgeving.

De bouwheer kiest ervoor om de gevels te voorzien van een gevelpleister. Met een S-peil van 19 scoort deze woning bijzonder goed (max. S31 in 2020 en S28 vanaf 2021).

Ontdek een rijwoning van 6 meter breed in Mortsel 

Een tweegevelwoning van 6 meter breed vergt de nodige studie en creativiteit om alle functies optimaal te oriënteren binnen het beschikbare volume. Je kunt het resultaat ervaren op zondag 9 februari (10u-17u) te Hof ter Linden 5, 2640 Mortsel.

Met een S-peil van 22 scoort ook deze BEN-woning bijzonder goed (max. S31 in 2020 en S28 vanaf 2021).

Je kunt deze woningen vrijblijvend bezoeken tijdens de open-werf-dagen, zonder voorafgaande inschrijving. De twee bouwadviseurs ter plaatse geven graag een woordje uitleg. Een vraag over de open-werf-dagen of de aanpak van Arkana? Neem contact op met Arkana. Tip: je vindt Arakana ook op Batibouw.