Sleutel-op-de-deur en houtskeletbouw: een geslaagde match

Gepubliceerd op

Een ‘zonder zorgenproject’ voor je woningbouw? Dat kennen we als de klassieke sleutel-op-de-deurformule. Ontdek er snel meer over.

Houtskeletbouw, altijd een snelle opbouw

Van houtskeletbouw is geweten dat het bouwproces beduidend sneller verloopt dan bij massiefbouw. Een efficiënt productieproces en een snelle fundering/montage – in amper twee weken is het skelet winddicht – zorgen voor de snelle opbouw van een houtskeletwoning. Benieuwd? Vraag je gratis infobrochure aan en laat je inspireren.

Sleutel-op-de-deur: snel en degelijk afgewerkt

Met de sleutel-op-de-deurformule schakel je nog een versnelling hoger. Na montage van het binnenskelet wisselen afwerkingsfasen mekaar snel af. Vlotter dan bij traditioneel bouwen? Absoluut!

Geen frustrerende wachttijden

De grote tijdwinst bij sleutel-op-de-deur in houtskeletbouw zit in de snelle opeenvolging van afwerkingsfasen. De bouwfirma werkt namelijk met eigen afwerkingsploegen, waarbij het bouwteam van Arkana alle werken coördineert tot een soepele ketting. Afwerkers schuiven vlot door van project naar project. Jouw voordeel? Door te kiezen voor sleutel-op-de-deur in houtskeletbouw maakt je bouwproces grote sprongen.

Record bouwtijd

Een snelle opbouw van houtskelet én een soepele ketting van afwerkingsfasen met sleutel-op-de-deur … Welke bouwtijd mag je dan verwachten, ruw geschat? Reken op zo’n 6 tot 10 maanden, of ongeveer eens zo snel als het traditioneel bouwproces. Lees meer over de korte bouwtijd en andere interessante eigenschappen van houtskeletbouw.

Sleutel-op-de-deur voor een zorgeloos traject

Sleutel-op-de-deur staat voor een persoonlijke totaalbegeleiding doorheen het ontwerp- en bouwproces. Zo streeft Arkana naar onbeperkte keuzemogelijkheden en flexibiliteit om je woning volledig op maat te ontwerpen en te bouwen. De bouwfirma ontzorgt je van A tot Z. Interesse in een houtskeletwoning volledig naar jouw wensen? Lees meer over de ontzorging van sleutel-op-de-deur.

Sleutel-op-de-deur, maar toch een uniek ontwerp

Dacht je dat sleutel-op-de-deur zich beperkt tot standaardontwerpen met vaste plannen en prijzen? Mis gedacht! Je bouwconsulent begeleidt je bij de keuze van jouw uniek ontwerp. Een ontwerp op maat, waarbij wensen en mogelijkheden op mekaar worden afgestemd. Sleutel-op-de-deur maatwerk zorgt voor unieke ontwerpen in combinatie met een transparante en gedetailleerde prijszetting. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project? Laat je adviseren door een ervaren bouwconsulent.

Oneindige afwerkingskeuze

Met houtskeletbouw kun je architecturaal vele kanten uit. De bouwmethode sluit perfect aan bij hedendaagse wensen en stijlen. Modern, klassiek, landelijk … Er zijn eveneens vele mogelijkheden op vlak van vorm, indelingen en afwerkingen. Je woning volledig naar wens gebouwd? Laat je inspireren door enkele realisaties.
Nog aan het twijfelen over bouwen in houtskelet? Bekijk wat je mag verwachten en ontdek daarbij de voordelen van houtskeletbouw. Vraag je gratis inspiratiebrochure aan en neem contact op met bouwbedrijf Arkana voor vrijblijvend advies.