Bezoekt u deze comfortabele gezinswoning?

Gepubliceerd op 22 Januari 2019

Op zaterdag 26/01 en zondag 27/01 (10-17u) stellen we deze woning in opbouw voor u open in  Hoge Vosbergstraat 67b - 2840 Rumst.

Het nagenoeg rechthoekige perceel ligt in een rustige, landelijke buurt in Rumst, gekleurd door groene weiden en rode baksteen. De uitdaging bestond erin een huis te ontwerpen rekening houdend met de verkavelingsvoorschriften en aangepast aan de omgeving, zonder evenwel het karakter en de levensstijl van haar bewoners uit het oog te verliezen.

Compact en comfortabel wonen

Om ecologische redenen werd er gewerkt binnen een zeer compact volume. Beneden worden de leefruimtes voornamelijk afgebakend met meubilair. Door te spelen met verschillende kasthoogtes ontstond er een open plan, maar kreeg elke zone toch een duidelijke bestemming. Brede en smallere ramen zorgen overal voor de juiste sfeer en maken dat de zon op elk moment van de dag voelbaar is in de woning, ondanks de moeilijke oriëntatie.

Een flexibele indeling

De verdieping wordt bereikt via een open trap die uitkomt in een polyvalente ruimte. Van hieruit vertrekt de nachthal, die de woning als een verkeersader doorsnijdt om de vier slaapkamers met elkaar te verbinden. De natte cellen werden in één centraal blok gegroepeerd. Flexibiliteit was erg belangrijk, zo kunnen beide badkamers langs twee kanten worden geopend. De kinderkamers worden later eenvoudig samengevoegd tot één grote ruimte.

Maar deze flexibiliteit werd nog verder doorgedreven. In een volledig parallel scenario vormt elk niveau een aparte entiteit. Alle nodige technieken werden voorzien in de ruwbouwfase, zodat de constructie met een minimum aan ingrepen kan worden getransformeerd tot duo-woonst.

U kan tijdens het opendeurweekend geheel vrijblijvend en zonder afspraak  deze woning in opbouw ontdekken. Onze bouwadviseurs geven u graag een woordje uitleg tijdens een rondleiding.

U bent van harte welkom!