woningen in Schoten

Open Wervendag 2023: kom op 7 mei de kracht van energiezuinige betonwoningen ontdekken

20/04/2023

De eisen van de overheid worden steeds strenger. Lage-energiewoningen worden de norm. Zoek je een innovatieve bouwmethode waarmee je je droomwoning kunt bouwen die hieraan voldoet? Dan is prefab betonbouw een prima keuze. Benieuwd? Lees er meer over en neem de proef op de som tijdens Open Wervendag bij Concrete House. Welkom!

Betonbouw en huidige normen

Wil je een innovatieve lage-energiewoning bouwen? Dan is een prefab betonwoning ideaal. Dankzij de uitstekende luchtdichtheid, unieke thermische inertie en zeer hoge isolatiewaarden voldoet hij perfect aan de hedendaagse energienormen. Je geniet van thermisch comfort – aangenaam warm in de winter, koel in de zomer – en hoeft hiervoor niet in te boeten op design. Lees meer over energiezuinig bouwen met prefabbeton.

Droomwoning op maat

Droom je van een strakke, hedendaagse woning met minimalistische vormen? Van grote, open ruimtes? De sterke betonnen structuren van de prefab woning zorgen voor heel wat creatieve vrijheid. Hierdoor zijn er weinig dragende binnenmuren nodig. Dit geeft de ontwerper flexibiliteit om met het interieur en de kamerverdeling te spelen. Bovendien kun je kiezen voor gladde betonnen wanden en plafonds en zijn pleisterwerken niet nodig. Krijgt het gebouw later een andere invulling? Dan kan de indeling eenvoudig worden aangepast.

Bouwen met prefab beton

Op de bouwwerken op je perceel gaat er een intensieve voorbereiding aan vooraf. De technische tekenaars werken de productieplannen in 3D uit tot het kleinste detail. De kans op fouten wordt zo sterk beperkt. In de productiehal worden de betonpanelen vooraf gemaakt in de beste omstandigheden. De constructie van de wind- en regendichte ruwbouw op de werf, gebeurt binnen de drie maanden. Hierdoor kun je rekenen op een correcte, strakke planning. Ontdek meer over het traject.

Bezichtiging betonwoning op Open Wervendag

Interesse om een Concrete House betonwoning in levende lijve te ontdekken? Kom dan op 7 mei naar de Open Wervendag in Schoten. Bezichtig er van 10 tot 17 uur de twee woningen, gelegen op de Wezelsebaan 102 A+B. Iedereen is vrijblijvend welkom!

Meer weten over lage-energiewoningen in beton? Concrete House is al 20 jaar gespecialiseerd in deze innovatieve manier van bouwen. Neem vrijblijvend contact op voor meer info. Op zoek naar extra inspiratie? Download de gratis infobrochure, kijk online binnen in enkele realisaties of geef je ogen de kost tijdens een bezoek aan een van de kijkwoningen in Herent of Olen.

woningen in Schoten
In samenwerking met Concrete House

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.