Nieuw in het gamma: deurcommunicatie, schakelaars, stopcontacten, USB-laders en drukknoppen.

 

Enkele weken geleden bracht Niko een nieuwe videofoon op de markt. Steeds meer is er vraag naar een buitenpost in zwarte uitvoering. Met haar nieuwe videofoon komt Niko daarmee tegemoet aan een vraag in de markt. Deze videokit bestaat uit een videobuitenpost, een toegangscontrolemodule met geïntegreerde voeding en een videobinnenpost. Twee draden volstaan om alles aan te sluiten.
 

De toegangscontrolemodule streamt live video naar je smartphone (Android of iOS). Je kan dus om het even waar in de wereld zien wie aan je deur staat. Je kan natuurlijk een deurslot aansluiten op deze videofoon waardoor je ook met je smartphone je deur kan openen.

De compacte videobuitenpost is uitgerust met een HD-camera, microfoon en luidspreker. De camera met ingebouwde infraroodleds garanteert een betere zichtbaarheid ‘s nachts.

Wil je de buitenpost personaliseren, dan kan dat met een naamplaatje verkrijgbaar in graveerbaar plexiglas.

Legrand Valena

Legrand lanceert een volledig nieuwe gamma schakelmateriaal (stopcontacten, drukknoppen, data en tv stopcontacten,…).Het gamma “Valena Next” biedt op functionele en innovatieve oplossingen voor de hedendaagse woning. Het eigentijds design van de 8 verschillende afdekplaten zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

De verchroomde rand van de afdekplaat reflecteert de kleur en structuur van de muur en creëert zo een verrassende optische illusie.

De Valena serie komt in drie uitvoeringen: wit, aluminium en zwart.

Enkele leuke hilights uit de Valena Next serie

Vlakke stopcontacten, een combinatie van een esthetische vlakke contactdoos en een USB type C lader, een nieuwe USB-lader en de compacte drukknop module met meerdere functies in een enkel mechanisme: lees er meer over op het artikel op onze site.

Keuzestress? Laat je bijstaan door een van onze Ruban coaches! Wil je meer weten hoe aan de slag te gaan met electriciteit? Download dan het handige handboek hier.

Neem even contact op of vraag ineens je offerte aan.

 

In samenwerking met Ruban Zelfbouw

Meer nieuws van Ruban Zelfbouw

Plaats je elektrisch verdeelbord correct en op de juiste plaats

Zelf je elektriciteit leggen? Daar hoort ook het installeren van het elektrisch verdeelbord bij.

Welk ventilatiesysteem kiezen: C+ of D?

Hoe beter je woning geïsoleerd is, hoe belangrijker het wordt om uit te kijken naar een kwalitati

Verlichting als sfeermaker

Verlichting zorgt voor de juiste sfeer in de woning.

Hoe bereken ik ventilatiedebieten?

Op zich is het bijzonder eenvoudig.

GRATIS Nieuwsbrief