Budgettip: koop je materiaal, gereedschap en machines voordelig via een veiling

(Ver)bouwen kost heel wat geld. Zin om te besparen zonder compromissen? In enkele klikken kun je interessante koopjes doen op het net. Ontdek diverse veilingen en bied mee. Makkelijk, betrouwbaar en snel. 

Ontdek de online veiling

Wanneer je bouwmaterialen nodig hebt, ga je naar de doe-het-zelfzaak of je vraagt ergens een offerte aan. Daar is niets mis mee, maar het kan ook anders. En goedkoper! Op de veilingsite van Moyersoen kun je voortdurend koopjes doen en zo fiks besparen. Neem gerust een kijkje.

Veilingen voor de (ver)bouwer

Nog heel wat materiaal nodig voor je (ver)bouwproject? Er zijn momenteel interessante veilingen voor verlichting, oude bouwmaterialen, gereedschappen en voor sanitair, meubilair en woondecoratie. Klik op de link van je voorkeur om de veiling te bekijken.

Breed aanbod

Je zal zien, het aanbod is enorm. Van werkbanken en partijen natuursteen tot inbouwspots en designstoelen. Dankzij de zoekfunctie vind je snel wat je zoekt. Ook als je niet aan het (ver)bouwen bent, kun je op de website van Moyersoen je hart ophalen. Dressoir nodig? Een nieuwe zetel? Ook dan is er keuze te over.

Zorgeloos en snel

Wat maakt een online veiling zo interessant? Bij Moyersoen koop je kwalitatieve goederen en machines aan een fractie van de winkelprijs. Bekijk het aanbod en je beseft: hier kun je zaakjes doen. Bieden kan makkelijk vanuit je zetel, de klok rond. Even registeren op de website en je kan meebieden.

Betrouwbare partner

Koudwatervrees? Niet nodig! Bij online veilinghuis Moyersoen ben je zeker van een vlotte afhandeling en een veilige betaalprocedure. Moyersoen heeft 30 jaar ervaring met veilingen, waarvan 8 jaar met online verkoop. Het ervaren team zorgt voor de beste prijszetting, een uitgebreid aanbod en een snelle service.

Kom naar een kijkdag

De aangeboden goederen komen meestal uit faillissementen, stockliquidaties of vrijwillige verkoop. Ze zijn nieuw of tweedehands. Je koopt niet graag iets wat je alleen op foto hebt gezien? Bezoek dan de kijkdag van de bewuste veiling. Zo krijg je de kans om je koopje in detail te bekijken en vragen te stellen. Toestellen kun je bovendien testen. Bij elke online veiling staan de kijkdagen vermeld.

Ook voor verkopers

Moyersoen is er voor iedereen: doe-het-zelvers, zelfstandigen, professionals en sympathisanten met twee linkerhanden. Heb jij goederen, voertuigen of machines die je graag te koop wil aanbieden? Moyersoen helpt je bij het verkopen van je overstock, voorraad en bedrijfsuitrusting. Zo win je tijd en is de deal snel rond. Neem gerust contact op voor meer info.Wil je voordelig bouwmaterialen of andere goederen aankopen? Bied mee op de website van Moyersoen veilingen! Goederen verkopen via Moyersoen? Neem contact op en profiteer van een snelle afhandeling.

In samenwerking met Moyersoen veilingen

Meer nieuws van Moyersoen veilingen

GRATIS Nieuwsbrief