Vertrek met een gerust hart op reis dankzij Loxone

Gepubliceerd op 03 Juni 2022

‘Heb ik wel alle ramen gesloten? Heb ik het televisietoestel wel uitgetrokken? Staat de verwarming nog op? Is de achterdeur op slot?’ Deze vragen spoken wel eens door ons hoofd wanneer we op reis zijn. Gelukkig is dit dankzij een Loxone Smart Home niet langer nodig. Geniet ten volle van een deugddoende vakantie zonder je zorgen te hoeven maken over je huis. Ontdek snel hoe.

Zorgeloos op vakantie

Zodra je de deur achter je dicht trekt en je de woning in ‘vakantiemodus’ zet, dan zorgt jouw Loxone Smart Home volledig voor zichzelf. Ben je ergens een raam vergeten te sluiten? No worries! Je krijgt onmiddellijk een melding, zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Snel in vakantiemodus

Wanneer je de vakantiemodus inschakelt, worden de gewenste stroomverbruikers van het net gehaald, gaan de muziek en lichten automatisch uit, de zonwering wordt in automatische modus gezet, het alarm wordt ingeschakeld, een aanwezigheidssimulatie houdt ongewenst bezoek weg en nog zoveel meer!

Prima op de hoogte

Ben jij ook iemand die in paniek slaat wanneer je leest dat een zwaar onweer in jouw regio heeft gezorgd voor veel ondergelopen kelders? Dankzij een Loxone Smart Home hoef je niet langer te rekenen op iemand van het thuisfront om jouw woning te controleren. Dankzij de watersensoren word je meteen op de hoogte gebracht zodra er iets mis is. Ook de rookmelders geven meteen een melding wanneer er iets niet pluis is. Zo weet je onmiddellijk indien er iets aan de hand is en kan je ingrijpen voor het te laat is.

Geen ongewenst bezoek

Wanneer we het hebben over veiligheid, dan denken we uiteraard ook aan inbraakpreventie. Ook hier biedt een Loxone Smart Home de perfecte oplossing. Een aanwezigheidssimulatie houdt in eerste instantie ongewenst bezoek al weg, maar wanneer een indringer toch zijn kans waagt, dan zal hij verschieten van wat hem te wachten staat. Een stil, optisch en akoestisch alarm jaagt inbrekers immers onmiddellijk weg.

Net alsof je thuis bent

Als het ’s avonds donker is in jouw huis, dan is het voor een inbreker duidelijk dat je niet thuis bent en dat hij ongezien zijn gang kan gaan. Stel dankzij Loxone je verlichting in om op bepaalde tijdstippen automatisch aan te springen. Zo lijkt het alsof er iemand thuis is en creëer je een bewoonde indruk.

Comfortabel welkom

Jammer genoeg komt er aan alle mooie liedjes een einde. Je vakantie is voorbij gevlogen en het is tijd om terug naar huis te komen. Maar niet getreurd, jouw Loxone Smart Home ontvangt je met open armen terug. Zo voorziet het elke ruimte van een aangename temperatuur, zorgt het voor de juiste lichtstemmingen en zet het alle apparaten terug in stand-by modus. Zo kan je toch nog een beetje nagenieten! Want zeg nu zelf, in een Loxone Smart Home is het toch elke dag een beetje vakantie.

Wil je zelf beleven wat de mogelijkheden zijn in een Loxone Smart Home? Reserveer dan nu één van onze kosteloze Experience Tours in de demowoning van de Benelux.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan