Kies de juiste werklamp voor uw (bouw)voertuigen

Kies de juiste werklamp voor uw (bouw)voertuigen

27/03/2024

Vanzelfsprekend moet ook op bouwvoertuigen de verlichting perfect in orde zijn. Zowel om (tijdens uren zonder daglicht) de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren, als om te voldoen aan de wettelijke bepalingen om zich op de openbare weg te begeven. In dit artikel maken we u wegwijs bij het kiezen van de juiste werklamp voor uw bouwvoertuig.

Verlichting op bouwvoertuigen: Zien en gezien worden!

Bouwvoertuigen zoals grondverzetmachines dienen voorzien te zijn van een zeer goede verlichting. Dit is niet alleen van belang om tijdens de werkzaamheden die in het donker plaatsvinden een goed zicht te hebben op de bouwplaats, maar ook om gezien te worden tijdens transport van en naar de bouwplaats. Want zodra het bouwvoertuig zich op de openbare weg bevindt dient het zich, net als alle andere voertuigen, te houden aan de in België voorgeschreven wetten en regels omtrent verlichting van voertuigen. En dat is niet bij alle bouwmachines standaard het geval. Dan zal je dus aanpassingen aan de verlichting moeten doen.

De beste bouwvoertuigverlichting: LED-werklampen

Voor het toevoegen of aanpassen van de verlichting op bouwvoertuigen is het verstandig om te kiezen voor de beste kwaliteit en een ervaren en betrouwbare lampenleverancier die weet wat er echt nodig is in uw branche. Qua type verlichting kom je dan al heel gauw uit bij LED-verlichting dat vele voordelen heeft ten opzichte van de traditionele soorten voertuigverlichting. Denk daarbij onder andere aan het feit dat het minder energie, en dus brandstof, verbruikt en minder of helemaal niet verblindend is voor tegenverkeer. Bovendien gaan LED-lampen doorgaans langer mee en dienen dus minder vaak vervangen te worden. En dat scheelt in de onderhoudskosten, maar verhoogt ook de inzetbaarheid van het bouwvoertuig omdat het minder vaak in de werkplaats staat.

LED-werklampen kopen bij een specialist met keuzemogelijkheden

Bent u verantwoordelijk voor het "voertuigenpark" en machinepark van een grote bouwonderneming of heeft u een werkplaats voor het onderhoud van dergelijke voertuigen en machines en wilt u de beste kwaliteit LED-werklampen kopen en bovendien een ruime keuze hebben aan oplossingen, ook als deze niet standaard zijn? Kies dan voor de LED-werklampen van TRALERT®. Deze specialist in LED-voertuigverlichting is een Europese speler met een enorme voorraad. Het assortiment bestaat zowel uit werklampen van gerenommeerde merken als uit producten uit productie in eigen beheer. Hierdoor kan het de gewenste verlichting voor vrijwel elk type bouwvoertuig of bouwmachine leveren. Vaak uit voorraad.

Oplossingen op maat in voertuigverlichting

Heb je verlichting nodig voor een zeer bijzondere machine of vind je de gewenste verlichting niet in het assortiment werklampen van TRALERT®? Dan is het altijd mogelijk om voor maatwerkoplossingen te gaan! Het team met ervaren en deskundige verlichtingsspecialisten staat voor u klaar om een oplossing voor elke situatie te bedenken en mogelijk te maken. Diverse speciale cases en projecten met grote spelers in de bouwbranche, die terug te vinden zijn op de website van TRALERT®, zijn praktijkvoorbeelden van de creatieve en praktische oplossingen die de specialisten kunnen bieden.

Vandaag LED-werklampen besteld, morgen in huis

Bent u op zoek naar een specifieke werklamp of type verlichting voor een van uw bouwvoertuigen of bouwmachines of voor uw klanten? Bestel deze dan in de webshop van TRALERT®. Doet u dat voor 15.00u, dan kunt u de werklamp (in de meeste gevallen) de volgende werkdag nog bij het voertuig of bij de machine installeren en deze weer snel operationeel. Op elk product uit de webshop zit trouwens minimaal 2 jaar garantie, vaak zelfs levenslang. En dat zegt natuurlijk veel over de kwaliteit die deze specialist levert.

Ervaring en kennis tot uw beschikking

Heeft u specifieke vragen over de verlichting van bouwmachines of bouwvoertuigen? Of heeft u specialistische wensen omtrent de verlichting van uw machines en voertuigen? Neem dan contact op met de experts van TRALERT® en maak gebruik van hun jarenlange ervaring en vakkennis. Zij denken graag met u mee en denken altijd in oplossingen!
 

Kies de juiste werklamp voor uw (bouw)voertuigen

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.