Kaldewei Scona – het perfecte douchevlak voor iedere badkamer

Met de veelzijdige modelserie Scona stelt Kaldewei zijn jarenlange knowhow op het gebied van gelijkvloerse vloeren eens te meer onder bewijs. Als eerste douchevlak uit het middeldure Ambiente-segment is de Kaldewei Scona per direct ook met een vlak ingelaten, volledig geëmailleerd afvoerdeksel leverbaar – voor een flexibele en tegelijk hoogwaardige doucheplekinrichting in uniforme materialiteit en met een bijzonder aantrekkelijke prijs/prestatie-verhouding.

Kaldewei biedt met het geëmailleerde douchevlak Scona een flexibele doucheoplossing, waarmee inrichting van gelijkvloerse douchezone in iedere badkamer mogelijk is. De Kaldewei Scona overtuigt door een modern design en uitzonderlijke materiaalkwaliteit. Maar liefst 44 afmetingen dekken de meest uiteenlopende ruimtelijke situaties af – zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Met name in vergelijking met douchegoten en tegels onderscheidt de Kaldewei Scona zich door een uitzonderlijk vlakke inbouw: Met de afvoergarnituur KA 90 zijn opbouwhoogtes van slechts 61 mm realiseerbaar. Een enorm pluspunt, met name wanneer modernisering van badkamers in bestaande bouwbestanden aan de orde is. Een perfect afgestemd montage- en waterafvoersysteem en het geïntegreerde verval van het douchevlak garanderen een snelle en veilige installatie van de Scona in slechts enkele stappen.

Nieuw: Scona met volledig geëmailleerd afvoerdeksel

Op de komende SHK Essen en de IFH Nürnberg presenteert Kaldewei het gelijkvloerse douchevlak Scona met ingelaten, volledig geëmailleerd afvoerdeksel. Met deze doorontwikkeling zorgt de premiumfabrikant voor een consequente opwaardering van zijn douchevlakken-assortiment in het Ambiente-segment en speelt zo in op de toenemende vraag naar esthetische, gelijkvloerse inrichtingsmogelijkheden voor ieder budget. Want ook in het middeldure prijssegment zijn nu bijzonder hoogwaardige design-oplossingen in uniforme materialiteit en optiek mogelijk. In combinatie met de grote veelzijdigheid aan afmetingen, minimale opbouwhoogtes en de eenvoudige en snelle installatie biedt Kaldewei met het geëmailleerde douchevlak Scona de perfecte productoplossing voor de gelijkvloerse douche.

In samenwerking met Kaldewei

Meer nieuws van Kaldewei

Kleine badkamer met aparte indeling? Zo maak je er een droombadkamer van!

Je wil je compacte badkamer met ongewone vorm graag upgraden, maar je weet niet waar te beginnen.

Zwart blijft dé trendkleur in de badkamer, en wel hierom

Zwart oogt niet alleen stijlvol in de vorm van een galajurk of een luxewagen.

Badkamer inspiratie: ontdek verfrissende wastafelweetjes

Droom je van een luxueuze badkamer, waar je nog jaren mee verder kan?

GRATIS Nieuwsbrief