Gratis info-avond voor kandidaat (ver)bouwers

Gepubliceerd op 01 February 2016
Beurstand zoekeenarchitect.be
zoekeenarchitect.be

Wie bouw- of verbouwplannen koestert, moet op de Bouwbeurs in Roeselare zijn (6-14 februari). Op vrijdag 12 februari verneemt u er allerlei nuttige (ver)bouwinformatie op de Tendens Wonen Infoavond van Focus-WTV en Zoekeenarchitect.be. De sessie is gratis mits voorregistratie op www.tendenswoneninfoavond.be. Bovendien kan u op diezelfde Bouwbeurs ook een afspraak maken voor een gratis gesprek met een architect op de stand van Zoekeenarchitect.be. 

Bouwen of verbouwen draait voor velen uit op een avontuur, maar het kan ook anders. De juiste informatie kan het parcours heel wat makkelijker maken. De Bouwbeurs biedt u twee mogelijkheden om informatie te krijgen van experten in hun vak.

Tendens Wonen Infoavond: gratis mits registratie

Op de Tendens Wonen Infoavond van Focus-WTV en Zoekeenarchitect.be wapenen verschillende specialisten de kandidaat-bouwer met onmiddellijk bruikbare tips en tricks. Hoe kunt u bijvoorbeeld uw fiscaal voordeel optimaliseren? Hoe laat u zich bij de aankoop van een woning of stuk bouwgrond niet strikken? Wat doet de architect? Hoe kiest u het beste woonkrediet en op welke premies heeft u recht?

Tijdens de infoavond van Tendens Wonen ontvangt Mieke Dumont, nieuwsanker van Focus & WTV, verschillende experts. Ze overlopen de stappen van het bouwproces en geven de bezoekers nuttige tips en weetjes mee. Zo krijgen kandidaat-bouwers een helder en actueel beeld van wat hen te wachten staat.

  • De avond is gratis en vindt plaats op vrijdagavond 12 februari om 19u00. Deelnemers krijgen ook gratis toegang tot de bouwbeurs. Geïnteresseerden dienen zich hiervoor echter vooraf in te schrijven voor de infoavond en dit via www.tendenswoneninfoavond.be

Gratis vakkundig advies op beursstand zoekeenarchitect.be

Gedurende de hele Bouwbeurs kunt u bovendien terecht op de beursstand van Zoekeenarchitect.be, de website met duizenden voorbeeldprojecten van architecten in verschillende regio’s en specialisaties. Zo vindt u snel de geknipte architect.

Op de stand kan u niet alleen de website bezoeken, u kan er ook een afspraak maken voor een gesprek  met een architect, nog steeds dé bouwprofessional bij uitstek. Tijdens het gesprek voorziet een architect u van duidelijke, correcte en objectieve antwoorden op de vragen die u heeft in aanloop naar uw (ver)bouwproject. In een gratis vrijblijvend advies van 30 minuten helpt een architect u zo uw eerste stappen te zetten op weg naar uw droomhuis.

  • Vooraf een afspraak maken is aan te raden. Dit kan online op www.zoekeenarchitect.be/advies Wie een afspraak maakt, krijgt tevens gratis toegang tot de bouwbeurs.

Praktisch

  • Bouwbeurs Roeselare:
  • Za 06 - zo 07 - ma 08 en vr 12 - za 13 - zo 14 februari 2016.
    Van 14u tot 19 uur, vrijdag 12 februari nocturne tot 20.00 uur.
  • Hallen Roeselare, Diksmuidsesteenweg 400, 8800 Roeselare.