Mijn budget voor technieken

Gepubliceerd op 08 February 2017

Hoeveel kost de installatie van je verwarming, ventilatie, elektriciteit of sanitair? Wil je een realistische budgetraming op maat van jouw woning? Dat kan! Het enige wat jij daarvoor moet doen, is een aantal concrete vragen beantwoorden. Easykit doet de rest.

Er zijn 2 pistes die je kunt bewandelen, of je besteedt alles uit, of je steekt zelf de handen uit de mouwen.  Het grote probleem met het zelf te doen, is dat het niet altijd eenvoudig is om hier een budget voor op te stellen, om nog maar te zwijgen welke producten en gereedschappen je kunt en moet gebruiken voor uw technische installatie. 

Het spreekt natuurlijk voor zichzelf dat zelfbouw goedkoper is dan het te laten uitvoeren door een vakman.  De uren die je uitspaart door zelf slijp-, kap- en breekwerken te doen, zullen al een flinke besparing betekenen!

Wil je weten hoeveel je kunt besparen door uw installatie zelf te doen? Easykit heeft hiervoor een handige tool ontwikkeld.  Vul online de gegevens van uw woning in, selecteer hierna de werken die je wil uitvoeren, en gedetailleerd wat je overal wil voorzien, en 2 werkdagen later heb je een op maat gemaakte budgetraming in je mailbox.

Nog niet overtuigd?  Bekijk dan zeker ook hun zelfbouwvideo’s, een handig hulpmiddel bij het plaatsen van je installatie.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan