Hoeveel (ver)bouwbudget heb je nodig? Bereken het met deze tool!

Gepubliceerd op 28 August 2020
Bereken je nodige (ver)bouwbudget met deze tool!

Ben je van plan om een bestaande woning te verbouwen of een nieuwbouw op te trekken? Dan weet je graag vooraf hoeveel budget je hiervoor moet voorzien. Zo houd je je uitgaven binnen de perken. Installeer je zelf je technieken, dan kun je al heel wat besparen. Kom niet voor verassingen te staan, krijg een raming van de kosten voor je technieken dankzij de budgettool.

Kosten inschatten: een opgave

Heb je een woning op het oog, maar is er nog werk aan? Of heb je bouwplannen? Dan wil je vast weten hoeveel budget je moet voorzien voor de nodige werken. Je wil bijvoorbeeld een deel van je budget lenen of aan de kant zetten, maar hebt nog onvoldoende gegevens. En een offerte is moeilijk te verkrijgen als je geen plannen en afmetingen hebt. Een raming is vaak gokken. Frustrerend!

Besparen met zelfbouw

Je kunt je technieken zoals elektriciteitverwarmingventilatie en sanitair zelf installeren. Zo bespaar je alvast op de installatiekosten. Want elke besparing is welkom, toch? Maar welk budget moet je dan voorzien? Wat is realistisch? Hoe bereken je de kosten voor je technieken?

Budgettool to the rescue!

Raam het budget dat je nodig hebt met de tool voor zelfbouwers. In enkele stappen, aan de hand van enkele concrete vragen stelt je zelfbouwcoach je kostenplaatje op. De nauwkeurige berekening krijg je via e-mail. Zo ontdek je hoeveel budget je nodig hebt om de werken uit te voeren. Ook als je wil (bij)lenen is dit een handig hulpmiddel.

Handen uit de mouwen

Als je goed weet wat je wil en wat dit zal kosten, dan kun je zelf aan de slag! Zelf je technieken verwarmingventilatiesanitair of elektriciteit installeren, het is perfect mogelijk. Vraag bij je zelfbouwcoach naar een studie en offerte op maat. Zo past het project mooi binnen je berekende budget. Hij zorgt voor de nodige informatie, materialen en begeleiding. En breng jij je zelfbouwproject tot een goed einde!

Hulp nodig bij je zelfbouwproject? Laat je inspireren door de infobrochure en neem contact op voor een afspraak met je zelfbouwcoach in de buurt

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan