Easykit Rotselaar in een nieuw kleedje

Gepubliceerd op 02 Juni 2016

In 2004 opende Easykit zijn 4de toonzaal na Melle, Kontich en Roeselare.  12 jaar later hebben we 8 toonzalen verspreid over heel Vlaanderen en bereiken we meer dan 2000 zelfbouwers per jaar. Gedurende de voorbij 12 jaar is ons gamma zelfbouwkits uitgebreid met de nieuwste technieken, met de nadruk op ecologisch en energiezuinige installaties. Onze slimme zelfbouwers kunnen nu met de support van Easykit zelf hun eigen PV zonnepanelen plaatsen voor de productie van hun eigen elektriciteit of zelf een energie zuinige warmtepomp plaatsen voor de verwarming en/of koeling van hun woning.

Al deze nieuwe technieken komen nu nog meer aan bod in onze volledig vernieuwde toonzaal van Rotselaar.

De voorbije weken is heel de toonzaal vernieuwd en energie efficiënter gemaakt met full led verlichting, PV zonnepanelen op ons magazijn en een moderne  hoogrendements condensatie ketel voor de verwarming.

Al deze veranderingen hebben we gedaan terwijl onze winkel steeds opgebleven is met zo min mogelijk hinder voor onze klanten.

In de toonzaal  tonen we niet alleen onze toestellen maar ook de manier waarop deze moeten aangesloten worden met onze handige kits. Onze klanten kunnen als het ware in onze toonzaal ervaren hoe ze dit thuis zelf ook kunnen doen.
Tijdens de week en op zaterdag kunnen onze klanten terecht aan onze nieuwe afhaalbalie voor hun materialen of aan de nieuwe bureaus voor een gratis studie en offerte van hun bouwproject.

Een afspraak is niet nodig, iedereen is welkom!

Easykit Rotselaar – Aarschotsesteenweg 33 3110 Rotselaar – 016/352520 – www.easykit.be

Di – Vr 9:00 – 12:30   13:30 – 18:00

Za 9:00 – 16:00

Zo en Ma gesloten 

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan