Bereken je nodige (ver)bouwbudget met deze tool!

Ga je (ver)bouwen? Dan is het vaak moeilijk om de kosten van de nodige werken in te schatten. Doe je veel zelf, dan spaar je een mooie som uit. Maar wat kost het om zelf nieuwe centrale verwarming, ventilatie, sanitair of elektriciteit te installeren?

Zicht op de kosten

Heb je een woning op het oog, maar is er nog werk aan? Of heb je bouwplannen? Dan wil je vast weten hoeveel budget je moet voorzien voor de nodige werken. Je wil bijvoorbeeld een deel van je budget lenen of aan de kant zetten, maar hebt nog onvoldoende gegevens. En een offerte is moeilijk te verkrijgen als je geen plannen en afmetingen hebt. Een raming is vaak gokken. Frustrerend!

Besparen door zelfbouw

Zo kun je zelf verwarming, ventilatie, sanitair en elektriciteit installeren. Dan bespaar je stevig op installatiekosten. Maar welk budget moet je dan voorzien? Wat is realistisch? Hoe bereken je die kosten?

Gebruik de tool!

Probeer deze tool, die helpt jou als zelfbouwer om het nodige budget te ramen. In vier stappen, aan de hand van enkele concrete vragen stelt je zelfbouwadviseur je kostenplaatje op. De nauwkeurige berekening krijg je via e-mail. Zo ontdek je hoeveel budget je nodig hebt om de werken uit te voeren. Ook als je wil (bij)lenen is dit een handig hulpmiddel.

Zelf aan de slag

Als je goed weet wat je wil en wat dit zal kosten, dan kun je erin vliegen! Zelf je verwarming, ventilatie, sanitair of elektriciteit installeren, het is perfect mogelijk. Vraag bij je zelfbouwadviseur naar een studie en offerte op maat. Zo past het project mooi binnen je berekende budget. Hij zorgt voor de nodige informatie, materialen en begeleiding. Zo breng ook jij je zelfbouwproject tot een goed einde!

Hulp nodig bij je zelfbouwproject? Neem contact op met je adviseur in de buurt. Vraag zeker ook je gratis infobrochure aan!

In samenwerking met Easykit

Vraag gratis gerelateerde documentatie aan

Meer nieuws van Easykit

Easykit Slimme Zelfbouw opent twee nieuwe toonzalen

Easykit Slimme Zelfbouw opent twee nieuwe toonzalen in Beerse en Sint-Truiden.

Besparen op je (ver)bouwbudget? Installeer zelf je technieken

Bouwen of verbouwen is niet goedkoop. Daarom kiezen heel wat mensen voor zelfbouw.

Wedstrijd: win je eigen housewarming voor 30 personen!

Plaats je één of meerdere technieken met de zelfbouwpakketten van Easykit? Goed nieuws.

Easykit blijft bereikbaar voor zijn slimme zelfbouwers

Wil je zelf je verwarming, ventilatie, sanitair of elektrische installatie plaatsen?

GRATIS Nieuwsbrief