Internetstress? Zo verbeter je de draadloze internetverbinding bij je thuis

Verbeter de internetverbinding bij je thuis

Je wil die nieuwe video checken, maar je internetverbinding hapert … En dat terwijl je in theorie snel internet hebt. Grrr! Herkenbaar? Als jij zenuwachtig wordt van je wifi, lees dan zeker verder. Want om je draadloze internetverbinding te verbeteren hoef je echt geen technicus te zijn!

Loading …

Series kijken tot je ogen dichtvallen, gamen, surfen … Snel internet is superleuk, zeker tijdens vakantieperiodes. Maar het moet wel goed werken, anders heb je er niet veel aan. Ben je de haperingen en het wachten beu? Ontdek dan de geheimen van een snelle en naadloze internetverbinding!

Slimme technologie

Wil je overal in huis snel kunnen surfen? Laat je toestellen en netwerken vlot samenwerken dankzij Flow Tech. Flow wat? Deze slimme technologie zit nu al in de Telenet-producten. In de overgrote meerderheid van de modems, maar ook in netwerkuitbreiders zoals de Access Points en Powerline-adapters van Telenet. En in de nieuwe Telenet-oplossingen wordt het automatisch ingebouwd.

Sterk netwerk

Dankzij Flow Tech vormen je wifi-toestellen en netwerkuitbreiders automatisch één wifi-netwerk met je modem. Voordeel: je kan altijd gemakkelijk verbinding maken met al je wifi-toestellen. Snel surfen, met z’n allen tegelijk, is geen issue meer. Gedaan met discussiëren over schermtijd!

Altijd up-to-date

Om Flow Tech te gebruiken hoef je als Telenet-klant niets te laten vervangen. De technologie zit al in veel Telenet-producten en doet z’n werk. Ook bij je thuis. Je wifi-toestellen vormen één wifi-netwerk, met één naam en één wachtwoord. Dat netwerk blijft automatisch up-to-date dankzij updates vanop afstand.

Beter bereik

Valt je internetverbinding soms uit? Feit: de signalen die je modem uitzendt raken moeilijk door muren, deuren, beton of glas. Ook de afstand tussen het toestel dat je gebruikt om te surfen en je modem beïnvloedt je bereik en de snelheid. Hoe dichter bij je modem, hoe sterker je wifi-signaal. En wist je dat het wifi-signaal beter z’n weg vindt met de deuren open? Ontdek meer tips voor een beter bereik en een hogere snelheid.

YouTube op je terras

Hoe zorg je voor een prima internetverbinding van kelder tot zolder? Gebruik netwerkuitbreiders om het signaal uit te sturen naar de rest van je huis. Met de Powerline-adapters en Access Points van Telenet surf je overal in huis zonder ergernissen. Over de installatie hoeven we niet uit te weiden. In het stopcontact steken en klaar! YouTube-filmpjes kijken vanop je terras? Het kan dan zonder irritante haperingen. Leer welke netwerkuitbreiders jij nodig hebt.

Naadloze verbinding

Telenet-klant? Kies dan bij voorkeur Powerline-adapters of Access Points van Telenet. Dankzij Flow Tech werken ze goed met elkaar samen en schakelen ze je naadloos over tussen de verschillende wifi-punten in je huis.

Ook voor mobiel

Wat met mobiel? Er zit ook Flow Tech in de Telenet Mobile-app. Een keer inloggen in de app en je connecteert voortaan vanzelf met het Wi-Free netwerk. Flow Tech geeft gekende privé-netwerken voorrang en laat je in het buitenland automatisch verbinden met de publieke Wifi-netwerken van Telenet-partners. De optie staat standaard aan wanneer je de app downloadt. Niet uitzetten dus!

Meer weten over naadloos, snel internet bij je thuis? Ontdek alles over Flow Tech of grasduin door de veelgestelde vragen. Bij problemen met wifi thuis, doe de 5 wifi-checks om je wifi-verbinding te verbeteren. Good luck! 

In samenwerking met Bouwinfo.be

ONTVANG GRATIS DOCUMENTATIE

GRATIS Nieuwsbrief