Partner voor uw volledig (ver)bouwproject én interieur

Alles voor uw (ver)bouw- of interieurproject onder één dak, dat is Zelfbouwmarkt. Het aanbod van dit familiebedrijf is enorm breed. Van ramen en deuren tot keukens, badkamers en trappen. De missie: kwaliteit bieden, gekoppeld aan een scherpe prijs en een professionele gepersonaliseerde service.

Persoonlijk advies

Bouwen of verbouwen, uw interieur herinrichten of opfrissen … Bij Zelfbouwmarkt vindt u inspiratie en de nodige materialen. Maar u krijgt er ook advies. De zaak heeft meer dan 40 vakkundige adviseurs in dienst die de klanten raad geven bij hun aankopen. Zo maakt Zelfbouwmarkt de keuze voor zijn bezoekers bevattelijk.

Alles onder één dak   

 Dat is geen overbodige luxe, want het aanbod is groot. In de showroom van meer dan 6000 m2 vindt u diverse speciaalzaken: badkamers, ramen en deuren, verschillende soorten vloerbekleding (tegels, laminaat…), keukens en trappen, verlichting, verf, raamdecoratie en behang, home en deco. Maar ook poorten voor huis en tuin, bouwmaterialen, terrasoverkappingen, carports, radiatoren & boilers vervolledigen het assortiment!

Bepaalde afdelingen bieden een 360°-service aan, waarbij alles voorzien wordt van advies tot oplevering. Bovendien staat 95% van de producten op voorraad!

Prijzenpolitiek

Door in grote hoeveelheden aan te kopen rechtstreeks bij fabrikanten in binnen- en buitenland, kan Zelfbouwmarkt verschillende kostenposten reduceren of zelfs schrappen. Zo blijft Zelfbouwmarkt verrassend betaalbaar. Tijd dus om te bouwen aan je thuis!

Adres belevingswinkel:

Zelfbouwmarkt

Ring-West 11

9400 NinoveTel.: 054 33 08 11

E-mail: info@zelfbouwmarkt.be

Website: www.zelfbouwmarkt.be

 

In samenwerking met Zelfbouwmarkt

Meer nieuws van Zelfbouwmarkt

Gratis Demonstratie LVT/PVC & Laminaat

Wil je zelf een LVT/PVC of laminaatvloer leggen, maar weet je niet hoe je er aan moet beginnen? 

De woon-en interieurtrends voor 2017!

De woon-en interieurtrends voor dit jaar kennen enkele leuke, fel geapprecieërde blijvers en enke

Hoe een vloer tegelen?

Tegels zijn ideaal in ruimtes zoals badkamers en keukens, maar ook in de woonkamer en de hal kunn

Hoe boor ik een gat in een tegel?

Als je een toiletrolhouder of een plankje wilt bevestigen in een tegel, dan moet je dit erg nauwk

GRATIS Nieuwsbrief