Voordelig je technieken plaatsen voor energiezuinig en duurzaam wonen? Ontdek de aanpak van Sack Zelfbouw in 9 stappen.

10/03/2023

(Ver)bouwen wordt er niet goedkoper op, maar er is ook goed nieuws. Plaats je je technieken met een zelfbouwpakket, dan kan je flink besparen in euro’s en tijd. Ontdek hoe je in 9 stappen een geslaagd zelfbouwproject uitvoert met de begeleiding van Sack Zelfbouw.

(Ver)bouw goedkoper, zonder compromissen

Ga je (ver)bouwen? Samen met Sack Zelfbouw kan je een groot deel zelf doen, waardoor je tot de helft bespaart op je voorziene budget. Zo kan je zelf je technieken (verwarming, ventilatie, elektriciteit …) installeren en zelf sanitair plaatsen in de badkamer. Je gaat aan de slag met een zelfbouwpakket op maat, dat al het nodige materiaal bevat voor je klus. De experten van Sack Zelfbouw begeleiden jou waar nodig, zodat je alles perfect installeert. Check hier welke klussen je makkelijk zelf kan doen.

Zelf (ver)bouwen met Sack Zelfbouw in 9 stappen

Wat mag je verwachten als je kiest voor een zelfbouwproject? Ontdek hieronder hoe je (ver)bouwt met Sack Zelfbouw in 9 stappen. Met hun deskundig advies en grondige begeleiding wordt je project gegarandeerd een succes. Je werkt op je eigen tempo en kan op elk moment hulp krijgen. Het kan niet fout gaan!

1. Bepaal je project

Denk eens goed na over jouw project. Welke klussen kan je zelf doen met de begeleiding van Sack Zelfbouw? Er zijn zelfbouwpakketten op maat van jouw plannen voor verwarmingsanitairelektriciteitventilatiegroene energie en badkamers. Hoe meer je zelf doet, hoe meer je bespaart. Samen met Sack Zelfbouw haal je het maximum uit jouw project.

Zie het gerust groot. Omdat je zelf aan de slag gaat, zal je fiks besparen op je (ver)bouwkosten. Hierdoor komt er extra budget vrij voor jou om te besteden. Wie weet, zit er wel een royale inloopdouche of een superzuinige verwarmingsketel in?

2. Bezoek een toonzaal van Sack Zelfbouw

Een project in gedachten? Bezoek dan een toonzaal van Sack Zelfbouw in je regio. Alle technieken en badkamermodellen staan er overzichtelijk opgesteld. Dompel je onder in de wereld van de zelfbouw, ontdek de mogelijkheden en stel je vragen aan een adviseur. Die vertelt je graag meer over de voordelige zelfbouwformule. Overtuigd van de voorgestelde aanpak? Mooi, want dan kan je je plan concreet gaan maken.

3. Maak je plan concreet, samen met je adviseur

Je bouwplan concreet maken doe je niet alleen, maar met de hulp van jouw persoonlijke adviseur van Sack Zelfbouw. Deze professional heeft bakken ervaring op de werf en is dan ook de uitlezen persoon om jou te adviseren over de juiste oplossingen. Zelfs voor het moeilijkste project bedenkt hij een eenvoudige oplossing.

Wist je dat Sack Zelfbouw enkel met betrouwbare A-merken werkt? Begetube, Bosch, Niko, Vaillant, Radson, Renson, … You name it! Zo ben je zeker van degelijke, duurzame producten met een sterke dienst na verkoop.

4. Krijg een voorstel op maat en ontdek je besparing

Je krijgt een gedetailleerd voorstel op maat en ontdekt meteen hoeveel je bespaart. Het voorstel is compleet en vermeldt alle materialen die nodig zijn voor jouw project. Bovendien is je prijs 8 maanden lang gegarandeerd. Tijdens een afspraak met je adviseur overlopen jullie samen de legplannen. Jij kiest wat je zelf wil doen, en waarvoor je de hulp van Sack Zelfbouw inschakelt.

5. Haal alles uit de handige MySack app

Met de MySack app vind je makkelijk en 24/7 alle info over jouw project terug: legplannen, instructiefilmpjes, handleidingen en technische fiches. Maar ook planningen, afspraken, facturen, info over leveringen en attesten. Alle informatie blijft bewaard in MySack, ook na de werken.

6. Een technieker stelt je bouwpakket samen

Een technicus van Sack Zelfbouw stelt jouw kant-en-klare zelfbouwpakket samen en monteert alvast zoveel mogelijk op voorhand. Hij plant de leveringen in op basis van de projectplanning, zodat je altijd de juiste materialen bij de hand hebt en je makkelijk het overzicht behoudt.

7. Ontvang je materialen met advies op de werf

Een technicus van Sack Zelfbouw brengt het materiaal en uitleengereedschap persoonlijk tot aan je voordeur. Hij overloopt alle onderdelen met jou, legt alles tot in de puntjes uit en geeft extra tips. Op de muur tekent hij waar alle onderdelen geïnstalleerd moeten worden. Hij maakt ook een digitaal plan en neemt foto’s van de werf, zodat er niets verloren gaat. Et voilà, je kan aan de slag.

8. Ga van start en laat je helpen waar nodig

Gedurende het hele (ver)bouwproces krijg je duidelijk advies van de technici, ook op de werf zelf. Een technicus van Sack Zelfbouw helpt je met de technologische hoogstandjes of gevaarlijke klussen waar je een keuring voor nodig hebt. Heb je tijdens de werken een technische vraag, dan kan je telefonisch of via de website beroep doen op de technical support. Zo ben je snel weer op het goede spoor.

9. Klink op een geslaagde verbouwing

Zodra alles geïnstalleerd is, komt een technicus van Sack Zelfbouw je installatie grondig controleren. Zo weet je zeker dat die werkt zoals het hoort en veilig is in gebruik. De technieker zorgt voor het keuringsbewijs en start de technieken op. Vervolgens kan je klinken op een geslaagde verbouwing. Schol!

Wil jij goedkoper (ver)bouwen, zonder in te boeten op kwaliteit? Maak dan kennis met de voordelige zelfbouwformule van Sack Zelfbouw, want daarmee bespaar je stevig op je totaalbudget. Maak hier een afspraak voor een adviesgesprek in een van de Sack Zelfbouw toonzalen (Temse, Roeselare, Aarschot, Westerlo, Maldegem of Brecht). Je krijgt er advies op maat en een vrijblijvende offerte.

In samenwerking met Sack Zelfbouw

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.