(Ver)bouwen te duur? Maak kennis met Sack Zelfbouw tijdens hun Roadshow en bespaar op je project.

Gepubliceerd op 05 April 2022

(Ver)bouwen is niet goedkoop, klopt. Maar door je technieken zelf te plaatsen kan je de kosten van je (ver)bouwproject enorm drukken: tot wel 50%! Daar weten ze bij Sack Zelfbouw alles over. Met hun voordelige zelfbouwformule krijg je gegarandeerd een goed resultaat. Benieuwd? In april komt Sack Zelfbouw naar je toe! Bezoek hun pop-up truck en leer wat jij te winnen hebt met zelfbouw.

Sack Zelfbouw komt naar je toe  

Wil jij weten welke klussen je kan aanpakken via zelfbouw? Hoeveel je ermee bespaart? Welke begeleiding je zoal kan krijgen? De ervaren adviseurs van Sack Zelfbouw vertellen je alles wat je altijd al wilde weten over zelfbouw. Tijdens een heuse Roadshow in april laten ze je kennismaken met hun voordelige zelfbouwformules. Zin om te besparen op de kosten van je (ver)bouwproject en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan mag je dit uitje echt niet missen.

Bekijk de data en de locaties.

Plan je bezoek aan de pop-up truck

Deze maand is het zover: van 5 t.e.m. 15 april bezoekt Sack Zelfbouw 10 steden in Vlaanderen met een heuse pop-up truck. Ontdek hier wanneer ze bij jou in de buurt staan en zet de datum in je agenda. Een bezoek aan de pop-up truck is gratis en vrijblijvend. Je hoeft zelfs geen afspraak te maken. Spring gewoon binnen en je krijgt alle uitleg die je wil. Gaat het kriebelen om zelf aan de slag te gaan, dan kan je meteen een nieuwe afspraak vastleggen om jouw project in detail te bespreken.

Je besparing is binnen handbereik

Klussen met begeleiding geeft voldoening, je steekt er wat van op en je bepaalt zelf je planning. Maar denk zeker ook eens aan je beloning. Met een Sack Zelfbouwpakket bespaar je tot 50 procent op je (ver)bouwbudget! Bovendien werkt deze zelfbouwspecialist alleen samen met de A-merken waardoor de kwaliteit altijd gegarandeerd is. Interesse, maar niet zo’n ervaren klusser? Da’s geen probleem. Dankzij het deskundige advies en de begeleiding van hun experts ben je zeker van een goed resultaat.

Lees getuigenissen van enthousiaste zelfbouwers en bekijk de reportages van Dobbit TV.

Over Sack Zelfbouw

Sack Zelfbouw is dé referentie in zelfbouwpakketten voor het plaatsen van verwarming, sanitair, elektriciteit, ventilatie, groene energie en badkamers. Deze zelfbouwspecialist zorgt voor een bouwpakket dat helemaal is afgestemd op jouw plannen. Hun ervaren team van technische adviseurs helpt jou met de installatie van alle technieken in je toekomstige droomwoning. Het kan dus niet misgaan! Vraag hier je gratis infobrochure aan.

Interesse in zelfbouw, maar kan je niet deelnemen aan de Roadshow? Ga dan langs in een Sack Zelfbouw showroom wanneer het jou past, of neem contact op met hun specialisten. Da’s meteen de eerste stap richting jouw voordelige zelfbouwproject.