Ontdek Sack Zelfbouw en diverse partners tijdens de eerste Renovatiezondag

Gepubliceerd op 08 August 2022

Ben je zelfbouwer en heb je nood aan (ver)bouwinspiratie? Ga dan tijdens de eerste Renovatiezondag op zondag 25 september van 10 tot 17 uur langs bij Sack Zelfbouw in Temse. Workshops, live demo’s, informatieve presentaties, … er valt heel wat te beleven. Benieuwd? Ontdek hoe we je kunnen inspireren en noteer het alvast in je agenda.

Eerste Renovatiezondag

Op 25 september organiseert De Zondag voor het eerst Renovatiezondag. Hét inspiratiemoment voor je verbouwingen, groot en klein. Die dag openen tal van zaken in Vlaanderen en Brussel, van keukenbouwers tot totaalaannemers, hun deuren voor iedereen met renovatieplannen. Ook Sack Zelfbouw in Temse heeft die dag (van 10u00 – 17u00) veel inspiratie en livedemo's en informatieve presentaties op het programma staan. 

Sack Zelfbouw en verschillende zelfbouw partners

Je bent in goed gezelschap op zondag 25 september van 10u00 tot 17u00. Samen met enkele toonaangevende partners in zelfbouw zoals oa. Raamwinkel.be, Zelfdakstore, Eurson Zelfbouwkeukens, Staenis, Interieurpakket en Zerobuild, heeft Sack Zelfbouw een boeiend programma uitgewerkt. Kom langs en ontdek wat je allemaal zelf kunt doen.

Programma workshops

  • 10u00 - 11u00 : Sack Zelfbouw - Vloerverwarming
  • 11u30 - 12u15 : Staenis - Innovatie in vloeropbouw
  • 13u00 - 14u00 : Zerobuild
  • 14u30 - 14u45 : Presentatie Zelfdakstore
  • 15u00 - 16u00 : Sack Zelfbouw - Ventilatie D
  • 16u00 - 17u00 : Raamwinkel

Randanimatie

Naast de livedemo's en inspiratiemomenten voor zelfbouwers is er ook een springkasteel voor de allerkleinsten en natuurlijk ook een Foodtruck Festival. Je gaat niet alleen naar huis met boordevol informatie en inspiratie, maar ook met een gevulde goodiebag.

Wil je besparen op je (ver)bouwbudget en meer weten over de zelfbouwoplossingen van Sack? Ontdek wat Sack voor jou kan betekenen, plan je afspraak voor een offerte en/of laat je inspireren de infobrochure.

   

Brochures

Vraag geselecteerde brochures aan