Goedkoper (ver)bouwen? Maak kennis met Sack Zelfbouw in de nieuwe showroom in Zottegem (vanaf 25/11).

02/11/2023

(Ver)bouwen is niet goedkoop, klopt. Gelukkig kan je enorm besparen op de kosten door zelf je technieken te plaatsen. Daar weten ze bij Sack Zelfbouw alles over. Bezoek hun gloednieuwe showroom in Zottegem op afspraak en maak kennis met hun voordelige zelfbouwformule. Je ontdekt er de handige zelfbouwpakketten en krijgt advies van ervaren zelfbouwexperts. Lees er meer over en maak jouw gratis afspraak.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw project

Welke klussen kan je aanpakken via zelfbouw? Hoeveel bespaar je ermee? Wat mag je verwachten en welke begeleiding kan je krijgen? De ervaren adviseurs van Sack Zelfbouw vertellen je alles wat je altijd al wilde weten over zelfbouw. Tijdens een persoonlijke afspraak in hun nieuwe showroom in Zottegem ontdek je de voordelige zelfbouwformules en krijg je advies op maat.

Zin om te besparen op de kosten van je (ver)bouwproject en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan mag je deze kans niet missen!

  • Vanaf: 25 november
  • Tijdstip: op afspraak, telkens op zaterdag
  • Locatie: Langestraat 88, Zottegem

Maak hier je afspraak en zet de datum in je agenda. 

Waarom kiezen voor zelfbouw? 

Klussen met begeleiding geeft voldoening, je steekt er wat van op en je bepaalt zelf je planning. Maar denk ook eens aan je beloning. Met een Sack Zelfbouwpakket bespaar je tot 50 procent op je (ver)bouwbudget! Bovendien werkt Sack Zelfbouw alleen met A-merken, dus kwaliteit is gegarandeerd.

Interesse, maar niet zo’n ervaren klusser? Geen probleem. Dankzij het deskundige advies en de begeleiding van hun experts behaal je gegarandeerd een goed resultaat. Net zoals de tevreden klanten die je voorgingen. 

“De adviseur van Sack Zelfbouw dacht uitgebreid met ons mee om onze renovatie optimaal van de juiste technieken te voorzien. Na een grondige studie stelde hij ons een volledig op maat gemaakt plan voor. Bij Sack Zelfbouw ben je geen nummertje, maar een klant die advies op maat verdient.” 
Familie Vanhie - Schietekate

“"We waren wat nerveus omdat we weinig ervaring hadden met bouwen, maar we besloten toch om zoveel mogelijk zelf te doen in ons huis. Vanaf ons eerste gesprek met onze zelfbouwexpert voelden we een klik. De kwalitatieve uitleg en begeleiding bevestigden voor ons dat we de juiste keuze hadden gemaakt." 
Familie Deswert

Lees meer getuigenissen. 

Over Sack Zelfbouw

Sack Zelfbouw is dé referentie in zelfbouwpakketten voor het plaatsen van verwarming, sanitair, elektriciteit, ventilatie, hernieuwbare energie en badkamers. Deze zelfbouwspecialist zorgt voor een bouwpakket dat helemaal is afgestemd op jouw plannen. Hun ervaren team van technische adviseurs helpt jou met de installatie van alle technieken in je toekomstige droomwoning. Het kan dus niet misgaan! Vraag hier je gratis infobrochure aan.

Interesse in zelfbouw, maar is Zottegem je wat te ver? Ontdek dan hier een Sack Zelfbouw showroom in je regio en maak een afspraak wanneer het jou past. Of neem meteen contact op met hun specialisten. Da’s meteen de eerste stap richting jouw voordelige zelfbouwproject. 

In samenwerking met Sack Zelfbouw

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.