Goedkoper (ver)bouwen? Bezoek de Zelfbouwdag op 5 mei en laat je inspireren.

24/04/2024

(Ver)bouwen kost tijd en geld, bovendien is het een uitdaging om ervaren vakmannen te strikken. Waarom ga je niet zelf aan de slag, met een zelfbouwpakket en de nodige begeleiding? Zo hou je meer tijd en budget over voor de zaken die er écht toe doen. Je ontdekt er alles over tijdens de gratis Zelfbouwdag van Sack Zelfbouw op 5 mei in Temse. Lees hieronder welke inspirerende demo’s en infosessies je kan volgen, en schrijf je online in. Je deelname is volledig gratis.  

Doe inspiratie op voor jouw project 

Ga je bouwen of verbouwen? Dan is de gratis Zelfbouwdag van Sack Zelfbouw een aanrader. Je ontdekt er wat er allemaal mogelijk is op het vlak van zelfbouw, slimme elektriciteit, vloerverwarming, ventilatie en warmtepompen. Goed voor tal van nieuwe inzichten. En er is meer! Bij elke demonstratie kan je zelf de handen uit de mouwen steken en testen of zelfbouw echt iets voor jou is. Ontdek hieronder het programma en schrijf je online in.

Het programma van de Zelfbouwdag: 

Er wacht je een boeiend programma: 

10u00: infosessie vloerverwarming
10u30: initiatie vloerverwarming
11u30: infosessie ruw sanitair
12u00: initiatie ruw sanitair
13u00: infosessie elektriciteit
13u30: initiatie elektriciteit
14u30: infosessie ventilatie D
15u00: initiatie ventilatie D

Locatie: 
Sack Zelfbouw Temse - Frank van Dyckelaan 16 - 9140 Temse
Bekijk meer praktische gegevens

Waarom kiezen voor zelfbouw? 

Je technieken of badkamer plaatsen, dat kan je ook zelf. Als je kiest voor de zelfbouwformule van Sack Zelfbouw kan het niet fout gaan. Je gaat aan de slag met een zelfbouwpakket op maat en heldere instructies. Jij bepaalt zelf je tempo en hulp is nooit ver weg. Ook als je geen ervaring hebt, krijg je zo een professioneel resultaat. 

Jouw voordelen: je houdt meer budget en meer tijd over, regelt zelf je planning en natuurlijk geeft zelfbouwen ook een pak voldoening.

Ontdek de zelfbouwpakketten van Sack Zelfbouw

Je zou ervan versteld staan hoeveel klussen je zelf kan aanpakken wanneer je beschikt over een zelfbouwpakket en de nodige begeleiding. Bij Sack Zelfbouw vind je zelfbouwpakketten op maat voor diverse projecten. Voor het plaatsen van je verwarmingelektriciteitsanitair en ventilatie. Maar ook voor het installeren van je badkamer en het gebruikmaken van groene energie via zonnepanelen.  Gedurende het hele (ver)bouwproces krijg je uitleg en advies van de technici, ook op de werf. 

Over Sack Zelfbouw

Bij Sack Zelfbouw hebben ze een hart voor zelfbouw en bakken ervaring met het begeleiden van (ver)bouwers. Al meer dan 25 jaar maakt de firma het verschil met professioneel advies, uitstekende service en hun keuze voor betrouwbare A-merken. Al meer dan 21.000 zelfbouwers kozen voor Sack Zelfbouw en konden zo enorm besparen. Vraag je gratis infogids aan.

Bezoek de Zelfbouwdag van Sack Zelfbouw en maak kennis met hun voordelige zelfbouwformule. Je volgt inspirerende demo’s en infosessies, stelt je vragen aan de experts en krijgt advies. Zo neemt je zelfbouwproject een vliegende start! Schrijf je hier in om zeker te zijn van je plaats.

Kan je er niet bijzijn op 5 mei? Maak een afspraak in een Sack Zelfbouw toonzaal wanneer het jou past.  

In samenwerking met Sack Zelfbouw

Ontdek meer

Gratis brochure aanvragen

Bekijk meer brochures Vraag geselecteerde brochures aan

Nieuws

Meer nieuws +

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.