Bespaar door je technieken of badkamer zelf te plaatsen.

Gepubliceerd op

Zin om tot 50% te besparen op de kosten van je (ver)bouwproject? Het kan door bepaalde klussen aan te pakken via zelfbouw. Ook zonder ervaring kan je zo een professioneel resultaat krijgen. Leer er snel meer over.

Zelfverzekerd aan de slag dankzij zelfbouw

Maak je je zorgen over de kostprijs van je (ver)bouwproject? Weet dan dat je fiks kan besparen door zelf de handen uit de mouwen te steken. Je technieken of je badkamer plaatsen bijvoorbeeld, kan je gerust ook zelf. Geen ervaring? Geen probleem! Je kan immers kiezen voor zelfbouw. In een notendop: je gaat aan de slag met een pakket op maat en heldere instructies, zodat je precies weet wat je te doen staat en snel opschiet. Jij bepaalt zelf je tempo en hulp is nooit ver weg. Ontdek hier hoe het werkt.

Van sanitair plaatsen tot zonnepanelen installeren

Bij Sack Zelfbouw vind je zelfbouwpakketten op maat voor diverse projecten. Voor het plaatsen van je verwarmingelektriciteitsanitair en ventilatie. Maar ook voor het installeren van je badkamer en het gebruikmaken van groene energie. Al meer dan 20 jaar maakt de firma het verschil met professioneel advies, uitstekende begeleiding en hun keuze voor betrouwbare A-merken. Al meer dan 21.000 zelfbouwers kozen voor Sack Zelfbouw en konden zo enorm besparen. Lees de ervaringen van een zelfbouwer en vraag je gratis infogids aan.

(Ver)bouwplannen en zin om stevig te besparen via zelfbouw? Ga dan langs in een Sack Zelfbouw showroom, of neem contact op met hun specialisten.

   

standaard