Nieuw in het gamma van Ruban Zelfbouw: Ubiflux Vigor W400 en Vasco DX reeks

Recent lanceerde Ubbink zijn nieuwe ventilatietoestel: de Ubiflux Vigor in een uitvoering tot 325m³/u en 400m³/u. Het gaat om een toestel dat uiterst compact en energiezuinig is met een zeer hoog thermisch rendement. De nieuwe DX reeks van Vasco werd begin dit jaar gelanceerd. Deze reeks blinkt uit door fluisterstille ventilatie tegen een zeer hoog rendement.

Ubiflex Vigor W400

Recent lanceerde Ubbink zijn nieuwe ventilatietoestel: de Ubiflux Vigor in een uitvoering tot 325m³/u en 400m³/u. Het gaat om een toestel dat uiterst compact en energiezuinig is met een zeer hoog thermisch rendement: 86% voor de versie tot 325m³ en 84% voor de versie tot 400m³. 

Het energieverbruik is beperkt tot 2X59 watt en 2X80 watt op de hoogste stand. Dit maakt de toestellen bijzonder energievriendelijk. Ook al omdat in de praktijk de toestellen nooit op vol vermogen draaien. Een gemiddeld verbruik van 2X 20 watt is dan ook zeker realistisch.

Meer weten? Neem een kijkje in onze online Ubiflux Vigor brochure.

 

Vasco DX reeks

De nieuwe DX reeks van Vasco werd begin dit jaar gelanceerd. Deze reeks blinkt uit door fluisterstille ventilatie tegen een zeer hoog rendement.

Vasco heeft altijd veel aandacht gespendeerd aan het geluid van hun ventilatietoestel. In deze nieuwe reeks zijn ze erin geslaagd de lat opnieuw hoger te leggen. Het is Vasco is gelukt om opnieuw de stilste ventilatie-unit te ontwikkelen.

Meer weten? Neem een kijkje in onze online Vasco ventilatie brochure DX reeks.

Beide toestellen zijn bij Ruban Zelfbouw te verkrijgen. We lichten graag alle verschillende systemen toe met alle voor- en nadelen. Zo trachten we jouw wensen te matchen met de mogelijkheden. Jij beslist dan welk systeem best aansluit bij jouw behoeftes. Maak een afspraak of vraag ineens een offerte aan.

Had u graag een offerte ontvangen? Vraag ze dan hier aan.

In samenwerking met Ruban Zelfbouw

Meer nieuws van Ruban Zelfbouw

Hoe bereken ik ventilatiedebieten?

Op zich is het bijzonder eenvoudig.

Wat zijn de belangrijke stappen in een zelfbouwproject elektriciteit?

Als je zelf je elektriciteit wil leggen in je woning kan je dat best opdelen in een aantal concre

Verlichting als sfeermaker

Verlichting zorgt voor de juiste sfeer in de woning.

Hoe elektrische rolluiken of screens bedienen en/of automatiseren?

Of je nu een elektrisch rolluik, zonnescreen of zonnetent wil sturen, het principe is steeds hetz

GRATIS Nieuwsbrief